Pochopil jsi celkem přesně, koho jsem měl na mysli, když jsem zmínil dogmatika. Gratuluji. Tak já vrátím nastavení zpět.Tak hlavně, že ty máš ve svých příspevcích vše podložené.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pochopil jsi celkem přesně, koho jsem měl na mysli, když jsem zmínil dogmatika. Gratuluji. Tak já vrátím nastavení zpět.Tak hlavně, že ty máš ve svých příspevcích vše podložené.
Můj odhad vycházel z mých zkušeností z návštěv českých golfových rezortů. A z diskuze vyplývá, že nejsem sám, kfo má takové zkušenosti.Pochopil jsi celkem přesně, koho jsem měl na mysli, když jsem zmínil dogmatika. Gratuluji. Tak já vrátím nastavení zpět.
myslím že resorty nejsou závislé na tom, co si myslíš o vhodnosti drivingáčů pro čipování, ani na tom kolik dám palců nahoru. Jde jim jim v první řádě o to, aby vydělávaly. To je prostě fakt . A pokud nevěříš, klidně se poptej třeba @mkopcak, nebo Piskače z Cindy případně Švehly z Čerňáku, co si o tom myslí... Podlě mě se s chutí zasmějou !!!!!Nikdo nechce, aby resorty byly charita, ale drivingáče (v podání většiny českých resortů) pro trénink čipování prostě nejsou vhodné.
Já taky nejsem charita, takže takový resort ode mne žádnou korunu neuvidí i kdybys do příspěvku nacpal milion palců nahoru.
Obecně - pokud služby nepodpovídají ceně, tak se to dříve nebo později projeví na návštěvnosti a tržbách - bohužel zejména v Praze chybí konkurence, takže v této oblasti ke zlepšení služeb ještě dlouho nedojde.myslím že resorty nejsou závislé na tom, co si myslíš o vhodnosti drivingáčů pro čipování, ani na tom kolik dám palců nahoru. Jde jim jim v první řádě o to, aby vydělávaly. To je prostě fakt . A pokud nevěříš, klidně se poptej třeba @mkopcak, nebo Piskače z Cindy případně Švehly z Čerňáku, co si o tom myslí... Podlě mě se s chutí zasmějou !!!!!
prekvapuje te to? kdybys prosel bagy zacatecniku, najdes hromady DR micu a to nemluvim o mnozstvi micu na vodnich/ostrovnich jamkachMyslím, že tohle k tématu taky patří:
Já jsem teda drivingovým míčkem na hřišti nikdy nehrál, ale tohle vyhrožování mně teda vůbec nemotivuje, abych se v Těšeticích zase někdy stavil. Přitom se dá řícct totéž docela hezky.Myslím, že tohle k tématu taky patří:
Já si zase myslím že je to naprosto v pořádku, není to vyhrožování ale důrazné upozornění. A v našich končinách by mělo viset všude u prvního tee..Myslím, že tohle k tématu taky patří:
Když ono "hezky" evidentně nezabralo. A kdyby ses ráčil před vytvořením si "názoru" na základě jednoho jediného oznámení, seznámit se s jeho autory, mluvil bys naprosto jistě jinak. Mírnější osoby, než jsou Jiřina a Standa Jelínkovi bys mezi majiteli golfových hřišť hledal jen velmi těžko. A to není žádná výtka k těm desítkám dalších, kteří jsou v mnoha případech taktéž skvělými golfovými nadšenci.Já jsem teda drivingovým míčkem na hřišti nikdy nehrál, ale tohle vyhrožování mně teda vůbec nemotivuje, abych se v Těšeticích zase někdy stavil. Přitom se dá řícct totéž docela hezky.
Jelínkovi jsem poznat "ráčil". Ono je poměrně těžké je je nepoznat pro kohokoli, kdo v Těšeticích někdy hrál.Když ono "hezky" evidentně nezabralo. A kdyby ses ráčil před vytvořením si "názoru" na základě jednoho jediného oznámení, seznámit se s jeho autory, mluvil bys naprosto jistě jinak. Mírnější osoby, než jsou Jiřina a Standa Jelínkovi bys mezi majiteli golfových hřišť hledal jen velmi těžko. A to není žádná výtka k těm desítkám dalších, kteří jsou v mnoha případech taktéž skvělými golfovými nadšenci.
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...Jelínkovi jsem poznat "ráčil". Ono je poměrně těžké je je nepoznat pro kohokoli, kdo v Těšeticích někdy hrál.
Snažil jsem se poukázat na to, že mnohem raději budu hrát na hřišti (chodit do hospody, do divadla, cokoli), kde se s problémem vypořádají s noblesou. Z mého pohledu je mnohem lepší cedule "Prosíme neotvírejte okno" než "Zákaz otvírání okna".
Jde o to jestli to jsou míče nalezené na hřišti a nebo ponecháné z drivingu, protože nemají odhad kolik toho odehrají na drivingu před hrou a dohrají je potom nebo jindy na drivingu.prekvapuje te to? kdybys prosel bagy zacatecniku, najdes hromady DR micu
za me i odnaseni micu z DR, ‘’protoze jsem je nestihl vypalit a vypalim je priste’’ je velky spatny, mozna proto pak behem roku najdu cca 100 micu z hostivare, 100 ze mstetic atd, co si o tom mysli @mkopcak ?Jde o to jestli to jsou míče nalezené na hřišti a nebo ponecháné z drivingu, protože nemají odhad kolik toho odehrají na drivingu před hrou a dohrají je potom nebo jindy na drivingu.
Taky najdu spousty drivingových míčů na našem hřišti a nejsou to jen naše a vrátím je driving.
Někdy si říkám, proč mám některé zipy na bagu v jiné pozici než jsem odešel, už vím : “ kontrola drivingových míčů”.
Za me takto - zkusenost me naucila, ze lidi lzou. Takze principielne cloveku, co si sype mice do kufru auta (ano, zazil jsem nekolikrat), protoze musi rychle nekam jet, neverim. A bohuzel to sebou splachne i toho, co rika pravdu. Coz je spatne...