To palec nahoru. Například Hostík už je 50míčů za 130Kč.My mame micky za kacku, takze jasne, v tomto se to muze i zasadne lisit![]()
Na druhou stranu to chápu, protože driving mají i tak stále plný. Tam by mě taky celkem zajímaly čísla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To palec nahoru. Například Hostík už je 50míčů za 130Kč.My mame micky za kacku, takze jasne, v tomto se to muze i zasadne lisit![]()
[UWSL]Ale chipování by se mělo trénovat [/UWSL]
[UWSL]drivingáči. Na ceduli, která to nařizuje, je ale také napsáno : až[/UWSL]
[UWSL]na výjimky. [/UWSL]
Možná to někoho překvapí, ale větší golfové rezorty nefungují jako charitativní organizace, tudíž to, že dotyčný vedoucí je nebo není golfista nehraje žádnou roli, jde pouze a jen o byznys. Vítězí koruna !!Trénovat čipování drivingáči, je prostě škoda času a je smutné, že si to "zodpovědný vedoucí" neuvědomuje. Buďto není golfista nebo mu je "koruna bližší než kabát".
Nikdo nechce, aby resorty byly charita, ale drivingáče (v podání většiny českých resortů) pro trénink čipování prostě nejsou vhodné.Možná to někoho překvapí, ale větší golfové rezorty nefungují jako charitativní organizace, tudíž to, že dotyčný vedoucí je nebo není golfista nehraje žádnou roli, jde pouze a jen o byznys. Vítězí koruna !!![]()
Já platil v sobotu 80,-To palec nahoru. Například Hostík už je 50míčů za 130Kč.
Možná sleva pro členy spřízněných klubů - nebo ke hře. Jinak už jsou tam nejmíň 2 roky za 130Já platil v sobotu 80,-![]()
tak to jo, já to měl asi ke hře.Možná sleva pro členy spřízněných klubů - nebo ke hře. Jinak už jsou tam nejmíň 2 roky za 130
Z čeho vychází tvoje tvrzení, že přes 50% českých golfových hřišť má drajvingáče na nic?Nikdo nechce, aby resorty byly charita, ale drivingáče (v podání většiny českých resortů) pro trénink čipování prostě nejsou vhodné.
Já taky nejsem charita, takže takový resort ode mne žádnou korunu neuvidí i kdybys do příspěvku nacpal milion palců nahoru.
Jenže to by muselo znamenat, že jsi navštívil jen letos nejméně 1/4 hřišť a jejich drivingů. A na více než polovině byly opravdu míče nevhodné pro chiping.No je to smutný, ale musím souhlasita ne vždy jsou to low cost resorty.
Naopak mě VELMI, VELMI mile překvapilo Čertovo břemeno.
Vycházím ze zkušenostíJenže to by muselo znamenat, že jsi navštívil jen letos nejméně 1/4 hřišť a jejich drivingů. A na více než polovině byly opravdu míče nevhodné pro chiping.
Ty jsi to nenapsal, ale mnou zpochybněné tvrzení bylo "na většině". Proto se tak ptám.Vycházím ze zkušenostínejsem placený za to, abych objížděl každý rok drivingy a hodnotil míče.
Potom nezbývá, než ti vyjádřit účast.Ano, na většině hřišť, co jsem měl tu čest navštívit, to tak bylo.
Tak hlavně, že ty máš ve svých příspevcích vše podložené.Ty jsi to nenapsal, ale mnou zpochybněné tvrzení bylo "na většině". Proto se tak ptám.
Já jen nemám pochopení pro nadsazená, nepodložená tvrzení na straně jedné a dogmatismus na straně druhé. Jak to projevují mnozí z diskutérů. A dále jsem háklivý na projevy typu "u nás je všechno blbě, v zahraničí je všechno lepší".
Takže by bylo velmi vhodné, kdyby výtky i pochvaly byly adresné, jako to tvoje hodnocení Čertova Břemene.
Zodpovědný vedoucí má singel HI.Trénovat čipování drivingáči, je prostě škoda času a je smutné, že si to "zodpovědný vedoucí" neuvědomuje. Buďto není golfista nebo mu je "koruna bližší než kabát".
Právě při čipování je velmi důležitá zpětná vazba a proto by měl člověk tuto činnost trénovat míčky, kterými hraje (nebo aspoň velice podobnými).
S drivingáči si prostě ten cit nevybuduješ.