- Autor vlákna
Já jako člen jsem z letošních greenů taky smutný, ale věřím, že to dají dohromady.
V neděli se hnojilo a už to vypadá lépe, 1ce to asi chvilku potrvá, ale taková 4ka už je parádní!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jako člen jsem z letošních greenů taky smutný, ale věřím, že to dají dohromady.
Neboj, řeknu.
I jednička je ok? Protože posledně vypadala hrozně...
Nevadí! Hlavně ať je hezky!!! A v sobotu večer se domluvíme, jestli dáme nedělní turnaj na úpravu nebo ne. Aby někdo neměl pocit "nekorektních" podmínek [emoji238] [emoji100]
V neděli pršet nemůže, to přijedu na turnajOno az to v nedeli zaleje dest, co aktualne vidím na předpovědi, tak to uplave vsechno a bude vymalováno
Ten důvod jsem napsal - aby někdo neměl pocit... neasi. To musíš číst celé, truhlíku. Je to taková ta další výmluva do deníčku - dneska nejsou fér podmínky! [emoji571]Tak zase pozor, 1ka možná nemá kvalitu Albatrossu, ale je to normálně hratelnej green, on je zase Jarda trochu přecitlivělej. Nenapadá mne důvod, proč by turnaj neměl být na úpravu HCP.
Ten důvod jsem napsal - aby někdo neměl pocit... neasi. To musíš číst celé, truhlíku. Je to taková ta další výmluva do deníčku - dneska nejsou fér podmínky! [emoji571]
Albatros je možná kvalitní ale nudný. Zlatý Gořegledy s charakterem než sterilní Alpaštros bez charakteru.
Včera Hořehledy s Františkem, jedna devítka po poledni. Neděle, volno, byť na hřišti pár lidí bylo. Greeny pěkné, ferveje pořád ještě skákavé, ale už se zase začínají zelenat. Na některých jamkách to skáče až moc, kdo si chce spravit chuť s longestem, může. Klobáska dobrá a včera vynikající porková polívka. Pro vyvolené: @mkopcak sedí na terásce a mává projíždějícím autům.
Podle mapky to křoví, smrčky a další bordel se teď bude hrát jo?
Ach jo, jedna ze dvou jamek, kde se ještě nepovedl berdík. Teď to bude ještě těžší