Polovinu outů v Hořehledech by jste měli zrušit, např ten mezi 7 a 8 .
Ano, ten se určitě může zrušit. To máme jeden. Který další?
A ještě něco. Za pár posledních dní jsem hrál několik hřišť prvně, Janov, Grabštejn a Malevil. I zde je mnoho kontaktních jamek, ale autů jsem moc neviděl. Mě, motyčkáře aut naopak při odpalu přitahuje
Jedna z věcí, které je třeba si uvědomit, že vnitřní aut v Hořehledech často ohraničuje husté křoví (6,7,8,9). Pokud se aut vyndá, musí se veškeré toto křoví dát pryč a to např. na 6jamce vpravo v podstatě znamená totálně změnit tvář celé jamky.
A zrovna na téhle jamce ti garantuju po vyndání autu neskutečné problémy. Vyndáme ho vlevo a všichni to budou pálit do školky přes 5. green (stejně jako na 4ce), což je půda v opravě a tudíž beztrestný drop. Z té jamky je v tu chvíli pohodlný PAR 4 a logika hry dostává na frak.
Vyndáme ho vpravo a všichni to budou solit driverama na 9 FW a pak druhou ranou přímo proti směru hry 9ky. Tudíž totální ohrožení všech hráčů pohybujících se v prostoru 6 a 8 greenu a 7 a 9 odpaliště. A opět se z PARu 5 stává PAR 4.
Ono to bohužel není černobílé a má to mnoho pohledů a variant řešení. Zmíněná hřiště jsou jistě bez autů ale stavěná jsou uplně jiným stylem a na uplně jiném prostoru. Na prostoru kde např. Malevil má 4 jamky by se Hořehledských vešlo 6.
Záměrně to podle mě nikdo dělat nebude, nepomohl by si.
To si dovolím nesouhlasit, protože při solidním drivu budeš ležet nad stříbrným smrkem a do greenu to máš 80 m z kopce. Sice tam nevidíš, ale např. pro mne je tohle ideální způsob jak tuhle jamku při vyndání autu hrát a taky bych ji tak hrál. Tzn. naprosto záměrně bych pálil proti lidem na 8ce. Nehrozí mi žádné stromy na FW, žádný bunker, žádná voda a protože šlajzuju tak max budu zpátky na 7ce.
Ale za takových 5 - 8 let to získá zcela jiný rozměr, protože vyrostou ty borovice (ty letí cca 1 m za rok) a ta druhá rána už nebude možná.
Uplně si to nepamatuju, ale bylo to tam dost neprosekané, pokud by se to z toho mělo hrát, tak bych ten malý bordel a vysokou trávu nejraději dal pryč - už třeba jen kvůli hledání míčku?
Včera večer jsem dostal "vynadáno" za vysekání tý trávy, protože dámě proskákal míček pod plotem. Tak si vyber
.