- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
presne tak13ka má aut? Jako abych to nehrál po 14ce?
spis myslel 15 a 1810 a 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
presne tak13ka má aut? Jako abych to nehrál po 14ce?
spis myslel 15 a 1810 a 18
spis myslel 15 a 18
vzdyt jo, na 18 abys nehral pres 10 a na 15 abys nehral pres 14, na 10 si to nemas jak ulehcitDyť ty jsou od sebe 2 km...
Kosťa byl rychlejší..... chápu Martinův podiv na 2 km vzdáleností mezi jamkami. A nepochybně Martin už chápe jak jsme to mysleli my. [emoji111]
Tak jak jsem viděl o víkendu: za mě prosekané je lepší, je to mnohem vzdušnější i pocitově. Auty jsou určitě mnohem líp na několika místech vidět. Btw. kdo má rád smažený sýr, tak v restauraci je luxusní, doopravdy flákota sýra, obalená na místě. Takže se z toho stává má srdcovka na jídlo. Kuchař tedy prý moc nadšený není, ale nemá to mít udělané tak dobře. Jeho chyba.
Btw. někdy dřív se to řešilo, uvítal bych sprchu - sice mám kousek chatu, ale když je zpoceno, tak v hotelu mít nějaké dole zázemí se sprchou by nebylo špatné.
A...a...a ...v ...vo ... tom to je ... V Hořehledech je moc autů a divnej šéf, v Bolce skládka, Na Ypsilonce předražený bagety, Štiřín žere míčky ... No a co, hlavně když se máme rádi
No a ta 5.jamka je právě ten důvod, proč jsem napsal,že jsi divnejZ nějakého mne neznámého důvodu je naše 5. jamka bez autu. Jako jediná na hřišti. Do roku 2018 s tím budeme muset něco udělat!
Jamka bez autu je pro děcka a seniory!Z nějakého mne neznámého důvodu je naše 5. jamka bez autu. Jako jediná na hřišti. Do roku 2018 s tím budeme muset něco udělat!
Když už jsme u těch Hořehledskejch autů. Když mi to na devítce ulítne doleva tak moc, že soknčim v levym autu sedmičky, jsem v autu nebo nejsem?
Jako fakt? Já že mi teď někdo při turnaji tvrdil, že když to z pětky při odpalu pošlu na fairwaj šestky, je to aut.. Myšleno ještě před sítíNe, stačí si přečíst místní pravidla. Dříve to tak bylo a poté co za to byl při mistrovství klubu diskvalifikován prezident klubu jsme z hlediska logiky toto pravidlo upravili a auty platí jen pro právě hrané jamky...
Jako fakt? Já že mi teď někdo při turnaji tvrdil, že když to z pětky při odpalu pošlu na fairwaj šestky, je to aut.. Myšleno ještě před sítí