- Autor vlákna
Tak chci sklízet nějaké ovace za tu zásluhu Uvidíš jak stoupne prestiž tvého resortu Kdo to má?!
Ano správně, ještě že ses připomněla. Dlužíš mi 18 000 Kč bez DPH!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak chci sklízet nějaké ovace za tu zásluhu Uvidíš jak stoupne prestiž tvého resortu Kdo to má?!
Na to ti neskočím budeš to využívat i po našem odjezdu a jak jsem psala - zvyšuješ prestiž svého hřiště.Ano správně, ještě že ses připomněla. Dlužíš mi 18 000 Kč bez DPH!
Ale prdlajs. Martin byl línej si chodit pro točený chlazený pivo z domku do hospody, tak si to koupil domů, ale protože by ho s tím žena vyhnala, tak se to musí holt takhle marketingově zdůvodnit.
Tak jako když neznáš klacíkov vzdálený od Hořehled 19km po silnici kterej má dokonce přes 120 baráků, máš to těžkýHele, že byste rezervaci na dvoulůžkový pokoj Jan Novák, Nebílovský Borek pochopili jako rezervaci pro 2 chlapy a dali jim automaticky oddělený lůžka? A taky byste čuměli jak péro z gauče při zjištění, že Nebílovský Borek je město a s panem Novákem dorazila i paní Nováková? Že jo? Že joooo?!?!
Tak jako když neznáš klacíkov vzdálený od Hořehled 19km po silnici kterej má dokonce přes 120 baráků, máš to těžký
Plzeňáka by ses dotknul, nám severočechům je to buřt
Posbiram ti je až budu hledat svojeTak jsem o minulém víkendu s rodinou a partou přátel navštívila Hořehledy. Shrnu to - ubytování moc pěkné (jen ty nízké postele...), strava naprosto úžasná a i ten divnej hospodskej byl nakonec vcelku milej Víc ho ale chválit nemohu, neboť by byl nafoukaný více než je. Slečna na recepci taky velmi milá, celkově prostředí mne nadchlo. A hřiště...jako je fakt pěkný, líbí se mi, taková hřiště mám ráda. Jen jsme tam nechali dost slušné množství barevných míčků - takže až budou na recepci ke koupi růžové, svítivě žluté a zelené a oranžové míčky - jsou to naše
Zamrzlo peklo! @ati hraje zítra Hořehledy. Jdu přepíchnout červený odpaliště, aby se cejtil v pohodlí!
Zobrazit přílohu 4554
Hlavně se z toho nep...at
Ano, super, díky [emoji106][emoji106][emoji106][emoji108]Cos mi pripomina - dorazily kalhoty?