Ja fakt, ze vzhledem na uroven tve golfove hry bily odpaliste nidky potrebovat nebudes :-DCo bys delal na bilejch? Leda ze by ses ztratil pri hledani cervenejch...
Aspon usetris
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja fakt, ze vzhledem na uroven tve golfove hry bily odpaliste nidky potrebovat nebudes :-DCo bys delal na bilejch? Leda ze by ses ztratil pri hledani cervenejch...
Ja fakt, ze vzhledem na uroven tve golfove hry bily odpaliste nidky potrebovat nebudes :-D
Aspon usetris
Ale to jsem neřekla přece. A nebyla to jen diskuze tady, ale i jinde, jen u vás jsem se čtením skončila, tak ten návrh na speciální vlákno přistál tady. Přišlo mi to už prostě moc těch temnejch emocí. A proti tobě a tvé obraně vašeho areálu vůbec nic nemám. Měj se hezky, ať je i hřiště v pohodě.Proč bych se dle tebe měl chovat sluníčkově k lidem, kteří se chovají jako hulváti, neumějí podložit svá tvrzení ničím lepším než nesmysly a v případě konfrontace jen nesmyslně kopaj kolem sebe? Proč bych měl být pokrytec a dělat, že mi to nevadí, když mi to ve skutečnosti vadí extrémně?
Jenom mě jo? Tam chodí všichni..
Ne, bojim se, že tvoje líný nohy budou chodit z 9ky na 1ku protisměru a proto sem ti to tam zavřel!
Jenom mě jo? Tam chodí všichni..
Mě je to buřtJenom mě jo? Tam chodí všichni..
Nebuď vztahovačnej, samozřejmě že to platí i na Holuba!
Motivační? Spíš nasírací ne?Ha, a kde na světě tohle najdete?! Mapky jamek s motivační zadní stranou!Zobrazit přílohu 4230
Motivační? Spíš nasírací ne?
Btw. co pátek, klapne otevření?
Každej den reaguji pozitivně na spoustu věcíMotivační? Spíš nasírací ne?
Btw. co pátek, klapne otevření?
Hele reagovals ty nekdy na neco pozitivne, aspon jednou v zivote? Patek klapne, ale bude tu mokro, pomaly a cerny greeny, zluty fairwaye,...takze nic pro tebe...
Každej den reaguji pozitivně na spoustu věcí
Dokonce jsem se chystal ti pochválit něco z nového jídelníčku, ale jestli nechceš, klidně můžu prudit