- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Původně jsem už reagovat nechtěl, ale ještě jedno "zaprudím" jak říkáš. Neboj, pak už nebudu.Jojo, třeba buřtguláš viď...Nic, pruď si dál, budu zocelenější.
Pokud si ještě někdo pamatuje diskusi o čudlíku "to se mi nelíbí", tady se názorně potvrzují moje slova. Nenašel jsem nějakou statistiku, kolik "like" jsem tady rozdal. Což jsou pozitivní reakce pokud se nemýlím. Jenže ty se tak nějak nepočítají že? Ani ty, co jsem dal přímo tobě. Nicméně jakmile mám opačný názor, nevede se diskuze o tom proč, ale je třeba kopnout, shodit atd.
Nereaguji zdaleka na vše, co se mi líbí nebo ne. Jen na to, u čeho mám pocit, že se mě týká, případně se s tím cítím nějak spojený, nebo mi na tom záleží.
Věřil jsem (já blb), že pro tebe jako manažera je názor člena klubu zajímavý jako zpětná vazba. I když není vždy pozitivní, pořád je to zpětná vazba. Nebudu ti teda svůj názor cpát když není vítaný.
Cedulky - napsal jsem, jak na mě působí, nic víc nic míň.
Buřtguláš - jasně, nemám ho rád, přesto bych měl vychválit jak dobrej nápad to je? Nebo aspoň mlčet.. Pár lidí kteří ho mají rádi ti to olajkuje, zbytek bude zticha. Možná si ho i dají všichni na akci 19.jamky v Hořehledech jako podporu proti tomu prudiči Nakonec z něj bude mega bussines, rozhodně větší než na dobrým steaku za tři kila bez přílohy, kterej bych si dal rád já..
Greeny - jo, řekl jsem ti, že jsem zrovna hrál na lepších a že se mi na nich hraje líp. Za tím si stojím. Výsledek - narážky všude možně typu "míč netrefí a ke greenům se vyjadřuje".
Nijak jsem tvou práci nehaněl a ani nechtěl, v žádné z těchto ani jiné situaci. Kdo mě dobře zná, ví, že každému řeknu svůj názor bez obalu, jak to cítím a co si myslím. Bez ohledu na vše ostatní, včetně následků pro mě samotného. Nicméně na fórum jsem chodil pro zábavu, a tohle už zábava není.