Tak důležité je být optimistou
Samozřejmě Postupný cíl jsou podobné odznáčky, jako vidím u tvého příspěvku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak důležité je být optimistou
Tak to je fajn. »A čo také si predstavujetě pod hentým «pár měsíců» vojín Kefalín?”Samozřejmě Postupný cíl jsou podobné odznáčky, jako vidím u tvého příspěvku
Jak to tam vypadá s těma lesníma jamkama? Slyšel jsem, že 13 už vůbec nefunguje a 1 a 2 se bude nějak rušit kvůli sporu o pozemkyDneska poprvé Poděbrady.
Na mně docela težké hriště, hodně vody (2 jamky i trochu více pršelo), mokré tráva. Pomalé zapískované greeny. Akorát ještě jezdili a sypali písek kolem greenů. Aspoň jsem z dálky viděl, kam se snažím dostat.
Co musím pochválit -> perfektně uklizené listí, dalo se hrát a v mém případě i najít míček. S ohledem na množství listnatých velkých stromů .... klobouk dolu.
A ještě perlička, která zpříjemníla den. Zavřená restaureace a jako kompenzace u recepce plznička na cestu
Jinak - hrál jsem pod psa , ale zkusím si zapamatovat těch pár krásných jamek, které se mi povedli (ještě pár měsíců tréninku a stane se z toho většina).
Jak to tam vypadá s těma lesníma jamkama? Slyšel jsem, že 13 už vůbec nefunguje a 1 a 2 se bude nějak rušit kvůli sporu o pozemky
Přidal bych se, ale píčuju a hraju blběByli jsme dnes v Hořehledech, počasí luxus, oběd po hře taky. Jediná kaňka byla první devítka za 2h 35 min, před námi flajt pěti ultra pomalých topinkářů, druhá devítka jak když mavnete proutkem, na hřišti skoro nikdo.
2x birdie na 2. a 11. jamce a jeden sněhulák po hovězím nápadu vzít to driverem.
Zobrazit přílohu 8538
PS: hledáme 4. člena na texas v Beřovicích 27/10, nemá někdo chuť?
Jak se hraje ten texas, flight po osmi?Byli jsme dnes v Hořehledech, počasí luxus, oběd po hře taky. Jediná kaňka byla první devítka za 2h 35 min, před námi flajt pěti ultra pomalých topinkářů, druhá devítka jak když mavnete proutkem, na hřišti skoro nikdo.
2x birdie na 2. a 11. jamce a jeden sněhulák po hovězím nápadu vzít to driverem.
Zobrazit přílohu 8538
PS: hledáme 4. člena na texas v Beřovicích 27/10, nemá někdo chuť?
oni chteji platit vstup na driving ikdyz platite feecko??
To netuším, zjistim zítra. Tohle jsou informace z ceníku, my jsme měly zařízené fee přes cestovku a na driving jsme nešly....oni chteji platit vstup na driving ikdyz platite feecko??
Tak, takhle hrají i u nás místní bojs, bývalé hokejky, když náhodou jedekolem marshall co se stalo?? Tak mu vždy řeknu ať se jede podívat jestli si náhodou nezapomněli sundat brusle.Jestli takhle hrají místní borci vždy, mám jasno
Dnes podobné utrpení jako včera, tentokrát v Podborankach. Tři flighty jejich HCP tour dokázali totálně ucpat hřiště. Jestli takhle hrají místní borci vždy, mám jasno, že tam už ne.
Utrpení znásobeno vlastní mizernou hrou, kromě driveru nefungovalo nic, ale vůbec nic. Nepamatuju už několik let hru, kdy bych netrefil doslova ani jednu ránu železem ani wedgí, fakt mazec. Snad jsem vystřílel všechny špatné rany na dlouho dopředu.
Taky hezké, to je cas na dve devitkySoucítím s tebou, my šli první devítku v Hořehledech v sobotu 2:49 a podle hodinek sem by v pohybu jen 1:09.
Před námi dokonce flajt o třech pouštěl před sebe flajt s pěti hráči Po devítce ale zmizeli a pak už to jelo.