- Autor vlákna
Včera po práci Zbraslav s @doktordee. Jen první devítka, od 16.20. Na sedmičce už byla docela zima - to se ale rychle stmívá, co? Nehrál jsem moc pěkně, ale zato (nebo možná právě proto) jsem dostal pár rad od Davida, co - lépe: např. hlídat si ramena - a neotevírat tolik postoj. Takze prima, par ran bylo lepsich.
Na osmičce se mi povedlo skončit osmičkou cca dva metry od fangle - stejná vzdálenost jako David stejnou holí, co na tom, že on to zopakuje kdykoli - historie se na to neptá. Oba bohužel jen par.
Hřiště ferveje super, grýny mi přišli na Zbraslav tentokrát slabší (nacucané, s viditelnýma stopama po botech) - ale to je fakt drobnost a na mé 4paty to vliv nemělo - ani jeden do jamky nezahnul.
Barabizna - kousek od hřište na Zbraslavi - geniální stejky! Mňam!
Díky Davide za hru!
Na osmičce se mi povedlo skončit osmičkou cca dva metry od fangle - stejná vzdálenost jako David stejnou holí, co na tom, že on to zopakuje kdykoli - historie se na to neptá. Oba bohužel jen par.
Hřiště ferveje super, grýny mi přišli na Zbraslav tentokrát slabší (nacucané, s viditelnýma stopama po botech) - ale to je fakt drobnost a na mé 4paty to vliv nemělo - ani jeden do jamky nezahnul.
Barabizna - kousek od hřište na Zbraslavi - geniální stejky! Mňam!
Díky Davide za hru!
Upraveno: