Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty se umíš pochválit sámNekecej, chválil jsem tě hned, jak si to zahrál. Zato mých 83 ran a 40 STB tu nikdo nezmínil ani omylem...
Jestli myslíš to k..va to si snad děláš p..el tak to jsem pobral, ale nebylo to veřejně..Nekecej, chválil jsem tě hned, jak si to zahrál.
Nemohl tě nikdo zmínit, páč na papíře to má akorát náčelník, tudíž je jediný kdo tě mohl zmínit a evidentně se na tebe vyignoroval..Zato mých 83 ran a 40 STB tu nikdo nezmínil ani omylem...
Gratulace, už mě skoro máš..
Jak je na tom Barbora? Jedeme v úterýJá dnes na Barboře konzistentně ... ale ve smyslu mé obvyklé úrovně konzistentnosti ... Na dvou čtyřparech 7, na jednom 9, a na jednom jsem to včas vzdal při náběhu na dvojcifru. Jinak ale 7 parů a jednou zaspíval ptáček. Asi budu muset zapracovat na mentální stránce hry. A nebo ne ... to bych nemohl hrát ty heroický záchraný rány a to by mě nebavilo ...
Nápodobně, já dnes hendikepku, počasí super, flajt bezva, moje hra šrot .Dnes znovu Hodkovičky. Nádherné počasí. Můj výkon? Pod psa.
je mi blbý dát shot: ale popravdě jsi mě potěšila byla jsem tak zklamaná. Nicméně jsem už našla důvod: nov 28.10. to je ten škodičNápodobně, já dnes hendikepku, počasí super, flajt bezva, moje hra šrot .
Já sem moc často nepíšu jak jsem hrála, ono to fakt často nestojí za řeč. Ale den na golfu s bezva lidmi a s pár povedenými ranami je prostě fajn. Hod to za hlavu a buď ráda za ten pěkný denje mi blbý dát shot: ale popravdě jsi mě potěšila byla jsem tak zklamaná. Nicméně jsem už našla důvod: nov 28.10. to je ten škodič