- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
Včera Olšovky. Aerifikace ještě neproběhla. Sluníčko, hřiště skvělé. Greeny parádní. Doporučuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dneska rychlou devítku s @Jirka 4 a Karlem v Hostivaři. Počasí nakonec šlo, pod mrakem, ale nefoukalo ani nepršelo. Já nakonec pár jamek i vcelku trefil, byť se mi podařily jen dva pary. Jednička grýn nějaká plíseň, mírně i na dalších - překvapilo mě, jak pořád jedou rychle. Dle slov maršala, který nám přivezl čaj (tohle je prostě pecka) se pojede na zimní grýny v Hostivaři už od příštího pondělka. Díky Jirko za hru!
Zobrazit přílohu 8794Zobrazit přílohu 8795
děkuji, už to mám v telefonu a čučím do tohoJj určitě příští rok Prahu zase navštívíme a rozhodně ani Hodkovičky nevynecháme, takže počítáme s tebou
Jinak appku používám Hole19. Zkoušel jsem i jiné, ale tato se mi nějak nejvíc líbila. Jako v každý i zde jsou části, které jsou placené, ale ty zatím nevyužívám. Zápis her, statistiky, kontrola vzdáleností, dopadových zón atd. je možné i ve free verzi. Což mi zatím stačilo
děkuji, už to mám v telefonu a čučím do toho
Dneska s @HonzaS a Pedrinem a jeho paní jsem vyrazil na vyrazil na Grabštejn. Jeden z posledních turnajů sezóny. Účast cca 30 golfistů, startovalo se canonem. Ráno mlha, že by se dala krájet. Náš flajt startoval z jamky číslo 12. Tři čtyři jamky v mlíku, pak se to vybralo a až neskutečně nádherný den. A díky volnému hřišti i v turnaji super tempo. Nečekali jsme ani jednou. Hřiště v dobrém stavu. Dva grýny jsou zimní (10 a 16).
Hrál jsem obstojně. První čtyři jamky od dvanáctky nic moc, zvlášť mě mrzela 13, kdy bylo navrtáno vzadu, snad sto metrová rána. V mlze byla tyč sotva vidět. Hezky trefeno. Kousek snad za fangli, říkám si. A ejhle, ona je tam voda! To je tak, když se nekouknete na plánek. To mě fakt mrzelo. Do 15té jamky jsem se hledal. Pak dvě lepší jamky, jen proto, abych 18tku škrtal. Ale pak... od jedničky do devítky... snad moje nejkrásnější záhraná turnajová devítka. Dohromady tahle devítka za 43 ran a to jsem na grýnu zrovna neexceloval. Držely mě železa. To je vám tak krásné, když s nimi trefujete GIR. Tak mám na konec sezóny radost.
Zobrazit přílohu 8824
Výsledné skore na 18 jamek sice bylo jen 33 stb, ale to neva - někde to tam je! Povedlo se mi dnes skutečně spousta ran, byl prima flajt a bylo krásně. Díky kluci a dámo za hru!
Zobrazit přílohu 8818Zobrazit přílohu 8819Zobrazit přílohu 8820Zobrazit přílohu 8821Zobrazit přílohu 8822Zobrazit přílohu 8823
Byl jsem tam před polednem s vnukemVčera můj první turnaj - svatomartinský Texas dvojic v Hradce.
Dopoledne luxusní počasí, odpoledne trochu horší, ale pořád krásné.
Hřiště super, jenom ty propíchaný a zapískovaný greeny...
Moje hra - dobrá, docela dost hezkých ran. Bohužel tam pořád mám aspoň pár úplně nepochopitelných úletů .
Be finále krásné 4. místo (jeden lepší šťouch a byla by to medaile).
Zobrazit přílohu 8831
Já tam vidím trojpat, že se nestydíšPro labužníky: věnujte pozornost skorce. To by soutěžní výbor měl radost. Nevíme ani my, co jsme hráli.
Hřiště bylo naprosto super