Podařilo se mi předposlední listopadový víkend zajet na Hazlov.
Jela jsem do předadventních Františkových Lázní. Ani jsem původně nechtěla na golf jít. Jen po nákupech, do fitka.... prostě relaxovat.
Jenže v sobotu se vybralo počasí a já nemohla odolat. [emoji2146][emoji466]
A tak jsem jela. V autě jen 3 hole (driver, 5 a putter). Lenka na recepci mi dobila elektrický vozík, půjčila bag. Přidala jsem ke svým holím ještě další tři (9, 7 a S). V levých není výběr a u mě je fitting zatím stejně jen zbytečný luxus.
Nevím, jak by kdo hodnotil hřiště.... za mě oerfektní a já beztak koukala na barvy, nebe, podzimní zelenou... těžká romantika.
Abych tam netrajdala jen tak, tak jsem si dala za cíl především zkoušet na ferveji švih 5 železem, co se na něj teď soustředím v indooru. Musím se pochválit, že sice rány nelítaly extra daleko ale dařilo se mi správně dojít k míčku, projít a protahovat ruce. Technicky to musím o hodně zlepšit, ale nejobávanějši hůl bagu mě tentokrát už alespoň trochu poslouchala! Další rány jsem trénovala: chipíky 7 a pitche 9. Na zimních jamkovištích mi stačilo přijít k jamce, nedohrávala jsem pár centimetrů.
Závěr:
Byl to nádherný kus odpoledne. Prošla jsem celou devítku, přidala jako bonbonek osmnáctku, utřela hadrem hole (voda byla venku už zavřená).
A pak jsem (blaženej blázen) po rozloučení odfrčela do sauny.
Takovej krásnej den bych přála každýmu živáčkovi. [emoji106]
fotky