bohumil.koval
Guru fóra
Doma zahrada a odpalovací stan, takže takový malý driving, konečně ho využiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Letos zřejmě trhneš rekord v počtu odehraných kol, já už mám letos dvě...Vcera posledni predkarantenni golf na Slapech s @ati , super pocasi, super flight, dobre skore, vcetne eaglu na 12, drive wedge puttmeli by z toho udelat ctyrpar
Greeny slusne, ale pomaleZobrazit přílohu 10465
No zrovna teď mi je to číslo ukradenéTěšme se teď na nový HI. Snad už zítra!Bude k tomu samostatné vlákno.
kdyz se podivas, jak ta jamka vypada, tak jde hodne hrat pres roh, drive mel do kopce cca 250-260m a pak uz jen 108m do tyceSlušná hra #12-450m D+iw+P = eagle to by se nemuse stydět ani DJ nebo TW, myslím, že je na místě debata o délce ran, možná ti dva by to zahráli albatrosem.
No zrovna teď mi je to číslo ukradené![]()
já se těším - třeba se můj HCP 54 promění tajuplně na HI 53,9Těšme se teď na nový HI. Snad už zítra!Bude k tomu samostatné vlákno.
Tak to asi ne, to už bys musela někdy zlepšovatjá se těším - třeba se můj HCP 54 promění tajuplně na HI 53,9![]()
Nechybí tomu košíku na míčky podvozek?
Nejsem si jistý, ale není to porušení nařízení?Dnes devítka na černém mostě, hrál jsem lépe než klient...
Zřejmě problém s psaným textem, psal jsem snad někde něco o tréninku? Ostatně podpis hovoří za vše...Nejsem si jistý, ale není to porušení nařízení?
Nečetl jsem nikde, že je možno poskytovat trenérské služby.