bohumil.koval
Guru fóra
Doma zahrada a odpalovací stan, takže takový malý driving, konečně ho využiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Letos zřejmě trhneš rekord v počtu odehraných kol, já už mám letos dvě...Vcera posledni predkarantenni golf na Slapech s @ati , super pocasi, super flight, dobre skore, vcetne eaglu na 12, drive wedge putt meli by z toho udelat ctyrpar
Greeny slusne, ale pomale Zobrazit přílohu 10465
No zrovna teď mi je to číslo ukradenéTěšme se teď na nový HI. Snad už zítra! Bude k tomu samostatné vlákno.
kdyz se podivas, jak ta jamka vypada, tak jde hodne hrat pres roh, drive mel do kopce cca 250-260m a pak uz jen 108m do tyceSlušná hra #12-450m D+iw+P = eagle to by se nemuse stydět ani DJ nebo TW, myslím, že je na místě debata o délce ran, možná ti dva by to zahráli albatrosem.
No zrovna teď mi je to číslo ukradené
já se těším - třeba se můj HCP 54 promění tajuplně na HI 53,9Těšme se teď na nový HI. Snad už zítra! Bude k tomu samostatné vlákno.
Tak to asi ne, to už bys musela někdy zlepšovatjá se těším - třeba se můj HCP 54 promění tajuplně na HI 53,9
Nechybí tomu košíku na míčky podvozek?
Nejsem si jistý, ale není to porušení nařízení?Dnes devítka na černém mostě, hrál jsem lépe než klient...
Zřejmě problém s psaným textem, psal jsem snad někde něco o tréninku? Ostatně podpis hovoří za vše...Nejsem si jistý, ale není to porušení nařízení?
Nečetl jsem nikde, že je možno poskytovat trenérské služby.