Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Zřejmě problém s psaným textem, psal jsem snad někde něco o tréninku? Ostatně podpis hovoří za vše...
Aha, takže procházka s „klientem”. 🤭

Dnes jsem to znovuotevření hřišť zahájil trochu netradičně . Ráno jsem vyrazil na ortopédii, kde jsem si na vlastní přání nechal aplikovat obstřik pr. ramene. Byl to zvlášní pocit. Sestra
i lékař ve skafandrech jak kosmonauti a se šťíty na obličeji. Já s 😷.Jen lítaly povely : zout, na nic nesahat ,svléknout, sednout a pak už to bylo prd, prd, zaplatit a vypadnout.
Opravdu jim práci v takovýchto
podmínkách nezávidím.
No a abych vyzkoušel účinnost toho
zázračného medikamentu, tak jsem se vydal dned po obědě na hřiště 😛.
Nejdřív Dv, tam to docela šlo. Pak hřiště. Dal jsem si pro začátek jen 15
jamek. Abych pošetřil rameno.😃 Přišlo mi to jako exkurze do golgu. Podařilo se mi vyzkoušet kromě esa, íglu a bankru všechno.
Jednou v autu dvakrát ve vodě, tím pádem pár dabláčů, převážná část bogy, 3x paras 1x berďas. To vše jedním míčkem, i když jsem měl 2x namále. Na poprvé po 3 nedělní pauze troufám si říct: Na mně dobrý 😃.
Patování, když jsem si trochu ošahal
pomalejší grýny docela šlo.
Železa taky ok , nějak mi to lítá dál. Na 9ce (ostrovní jamka), kde jsem to na podzim hrál 7i jsem to dnes dostřelil 9i
v pohodě.
Co je průser a na čem budu muset
fest zamakat jsou dřeva a driver. Pravá,
levá, gagoš, šlajz. Taky jsem vyzkoušel všechno.☹
To mi prostě nejde , nejde a nejde.
Sakra.😡

20200407_125648.jpg

Ale jinak to bola idyla. Po 3 nedělích
venku bez roušky. (Šel jsem sám )

Dnes jsem to znovuotevření hřišť zahájil trochu netradičně . Ráno jsem vyrazil na ortopédii, kde jsem si na vlastní přání nechal aplikovat obstřik pr. ramene. Byl to zvlášní pocit. Sestra
i lékař ve skafandrech jak kosmonauti a se šťíty na obličeji. Já s 😷.Jen lítaly povely : zout, na nic nesahat ,svléknout, sednout a pak už to bylo prd, prd, zaplatit a vypadnout.
Opravdu jim práci v takovýchto
podmínkách nezávidím.
No a abych vyzkoušel účinnost toho
zázračného medikamentu, tak jsem se vydal dned po obědě na hřiště 😛.
Nejdřív Dv, tam to docela šlo. Pak hřiště. Dal jsem si pro začátek jen 15
jamek. Abych pošetřil rameno.😃 Přišlo mi to jako exkurze do golgu. Podařilo se mi vyzkoušet kromě esa, íglu a bankru všechno.
Jednou v autu dvakrát ve vodě, tím pádem pár dabláčů, převážná část bogy, 3x paras 1x berďas. To vše jedním míčkem, i když jsem měl 2x namále. Na poprvé po 3 nedělní pauze troufám si říct: Na mně dobrý 😃.
Patování, když jsem si trochu ošahal
pomalejší grýny docela šlo.
Železa taky ok , nějak mi to lítá dál. Na 9ce (ostrovní jamka), kde jsem to na podzim hrál 7i jsem to dnes dostřelil 9i
v pohodě.
Co je průser a na čem budu muset
fest zamakat jsou dřeva a driver. Pravá,
levá, gagoš, šlajz. Taky jsem vyzkoušel všechno.☹
To mi prostě nejde , nejde a nejde.
Sakra.😡

Zobrazit přílohu 10944
Ale jinak to bola idyla. Po 3 nedělích
venku bez roušky. (Šel jsem sám )
Bez roušky můžeš hrát i ve dvou, musíš dbát na rozestupy. Jinak fervej hezky zelená..

Dnes Hostík...rány jsem nepočítal, protože vše přebil pocit, že jsem KONEČNĚ na hřišti, svítí sluníčko a mám skvělého parťáka! :-)
Mimochodem flajty po dvou mi vcelku vyhovují, jde se o dost rychleji :-)
Tento týden jdu ještě Čerňák, Beřky a určitě něco ještě přidám :-)

Tak jsem stihl takový sunset. Hostivař.

Vyrazil jsem za světla
C8194ED1-4D1C-4E50-8A19-674F54DB64B9.webp

A poslední 2 jamky jsem se jenom prošel.

559DA57A-286F-4407-A0B1-62B650A15203.webp

Ale pocit hezký. Šel jsem jenom se synem.

Jinak hra taková... Jeden par tam byl (na zkrácené 4.)

Zelená barva uklidňuje. A překvapilo mě, že byli lidi i na drivingu. Asi jsem si tam měl nejdříve také skočit 😉

Právě jsem se vrátil z rychlé devítky na Botanice.
Bez rozcvičení hup na jedničku krásnej neprojitej drajv, famózní šlajs a les alias biozóna je moje. Drop, příhra na fw, ze 100m další rána 1m od vlajky, a už je to tu - greeny na Botanice normálně pomalé, dnes snad nejpomalejší co jsem zažil - dva paty to jistí, napíšu dabláč a můžeme jít dál:rolleyes:.
No abych to zkrátil,, 2x dabláč, 2x par, zbytek bogey nakonec tedy +9. Čtyři trojpaty - celých 9 jamek jsem se s tou pomalostí nevyrovnal:(.
Hřistě ve slušném stavu, vše posekáno, na greenech občas vyholená místa a opravdu pomalé.
Na závěr mohu pouze kostatovat - ku.va já su tak šťastné:):up:

Hřiště budeme mít otevřené od zítra, tak jsem dnes ukončil indoorovou sezónu - a končit se má tím lepším, takže birdie na poslední jamce a k tomu eagle na 10.
Tak zítra „vystřízlivění” venku 🤭

216D4CCF-065A-492D-A797-FCBF819CC53D.webp

Tak dnes odpoledne po pauze Hodkovičky.Jelikož je kapacita omezená a zájem velký, jsem rád,že jsem mohl opět proniknout do "Zeleného světu".
Byly jsme sloučeni dva neznání do společné dvojice,a protože pán byl rozumný a pohodový člověk,nebyl s tím vůbec žádný problém.Jinak dvojice
na hřišti mají dostatečné rozestupy,a řekl bych,že hra probíhá velmi plynule právě z důvodů,že hřiště se dá dvojicí hráčů obtížněji zneprůchodnit.
Na vše samozřejmě dohlíží maršál a v neposlední řadě dobrá nálada všech zúčastněných,z toho,že se povedlo tu pauzu utnout před následujícími
slunečnými dny.Po absolvování drivingu,který byl prostě nutný,protože tělo ze začátku nechápalo co po něm zase chci.To na hřišti nebylo zas až tak
zlé.Nějaké pary a bogie,ale myslím,že u většiny převládl pocit,že už zase můžu.

Přílohy

• IMG_20200407_174630[1].webp
    IMG_20200407_174630[1].webp
    80 KB · Zobrazení: 222
  • IMG_20200407_160453[1].webp
    IMG_20200407_160453[1].webp
    103,6 KB · Zobrazení: 219
  • IMG_20200407_161708[1].webp
    IMG_20200407_161708[1].webp
    255,8 KB · Zobrazení: 247
  • IMG_20200407_154246[1].webp
    IMG_20200407_154246[1].webp
    118,8 KB · Zobrazení: 237
Dnes kupodivu na první hraní to docela ušlo, šel jsem podvečer nejdelší odpal jamka 2-230m potom druhá w5 na grýn pohodička jen podvečer grýny čerstvě před dvěma dny intenzivně ošetřeny pískováno a čerstvě hnojení , byly vidět granule. Takže 4 m pat do kopce a svahu nesouměrný růst trávy takže Škoda druhý pat na birdie vyskočil, pouze par. A jamka 5 krásný drive v protivětru na pozici a 3w na grýn par. Takže celkem 40 na první hraní to neni zlé.

Přílohy

• 23A39B5D-5A89-4FD7-B8F6-2DD0C27D23E5.webp
    23A39B5D-5A89-4FD7-B8F6-2DD0C27D23E5.webp
    195,1 KB · Zobrazení: 226
  • 758B3546-90A5-4951-81C0-B2FF0A540372.webp
    758B3546-90A5-4951-81C0-B2FF0A540372.webp
    215,2 KB · Zobrazení: 211
  • E4792513-01A0-481D-8DCD-8850264E2D3E.webp
    E4792513-01A0-481D-8DCD-8850264E2D3E.webp
    51,6 KB · Zobrazení: 235
  • B543CA81-3777-4AFE-88DB-962389D95927.webp
    B543CA81-3777-4AFE-88DB-962389D95927.webp
    33,3 KB · Zobrazení: 229
Dnes opět Hodkovičky,tentokráte s @NaBednu .Musím uznat,že intenzivní zimní příprava dělá divy.Po rozehrání na prvních třech jamkách,se ten čas vložený do treningu začal opravdu projevovat,a to velmi povedenými ranami driverem,které měly mezi 130 až 140m,krátké příhry wedžkou od @karlosbyly taky solidní a patovací domácí maraton,který @NaBednu absolvovala během pauzy provedl také své.K tomu docela intenzivní slunečný svit a bezvětří,no co víc si přát.
A jak jsem se už zmínil včera,dvouflajty skoro nemají šanci způsobit nějaké čekání a prostoje,a navíc jsem nezaznamenal nějaké velké sdružování do
skupin apod.Zatím nejsou v provozu treningové plochy na patování a krátkou hru,aby se právě lidé zbytečně neshlukovali a nekumulovali na malém
prostoru.Recepce a občerstvení funguje formou stolku ve dveřích,kdy se od něho pouze hlásí příchozí na hru a nevstupuje se dovnitř. Občerstvení funguje na jiném místě podobně,a objednaná káva,voda nebo sendvič je vám přinesen obsluhou na provizorní stolkový pult.

Přílohy

• IMG_20200409_121824[1].webp
    IMG_20200409_121824[1].webp
    98,7 KB · Zobrazení: 256
Upraveno:
podle fotky , ty begy jsou blíže než 2metry. Teda pokud nežijete ve společné domácnosti😀😀⛳
Máš pravdu,ve společné domácnosti opravdu nežijeme,a v celém příjezdovém,odbavovacím a občerstvovacím prostoru,se stále chodí v rouškách a ty se sundají až na odpališti. V tuto chvíli,kdy jsem zdokumentoval bez společné fotografie příjezd spoluhráčky,která se mezitím šla nahlásit na recepci,která je od tohoto místa vzdálena cca 30m.Ale to Ty určitě moc dobře víš,jelikož si v Hodkovičkách absolvoval Testování holí s GolfProfi.😷😷⛳

Dnes opět Hodkovičky,tentokráte s @NaBednu .Musím uznat,že intenzivní zimní příprava dělá divy.Po rozehrání na prvních třech jamkách,se ten čas vložený do treningu začal opravdu projevovat,a to velmi povedenými ranami driverem,které měly mezi 130 až 140m,krátké příhry wedžkou od @karlosbyly taky solidní a patovací domácí maraton,který @NaBednu absolvovala během pauzy provedl také své.K tomu docela intenzivní slunečný svit a bezvětří,no co víc si přát.
A jak jsem se už zmínil včera,dvouflajty skoro nemají šanci způsobit nějaké čekání a prostoje,a navíc jsem nezaznamenal nějaké velké sdružování do
skupin apod.Zatím nejsou v provozu treningové plochy na patování a krátkou hru,aby se právě lidé zbytečně neshlukovali a nekumulovali na malém
prostoru.Recepce a občerstvení funguje formou stolku ve dveřích,kdy se od něho pouze hlásí příchozí na hru a nevstupuje se dovnitř. Občerstvení funguje na jiném místě podobně,a objednaná káva,voda nebo sendvič je vám přinesen obsluhou na provizorní stolkový pult.
díky Martina za pochvalu před nastoupenou jednotkou 🙂
pro ostatní: @Martin73 je skvělý spoluhráč a byla jsem ráda, že jsem byla svědkem těch dlouuuhatáských ran (a často šup rovnou na grýn) 👍💪

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom