Aha, takže procházka s „klientem”.Zřejmě problém s psaným textem, psal jsem snad někde něco o tréninku? Ostatně podpis hovoří za vše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha, takže procházka s „klientem”.Zřejmě problém s psaným textem, psal jsem snad někde něco o tréninku? Ostatně podpis hovoří za vše...
Běžně hraji s klienty, proč ne? Aspoň vím, jak hrají, pomáhá mi to na tréninku, samozřejmě, že jakmile skončí nouzový stav, tak budu reálně dělat třeba zkoušky na HI na hřišti a podobně. Zatím to vláda nepovolila.Aha, takže procházka s „klientem”.
Bez roušky můžeš hrát i ve dvou, musíš dbát na rozestupy. Jinak fervej hezky zelená..Dnes jsem to znovuotevření hřišť zahájil trochu netradičně . Ráno jsem vyrazil na ortopédii, kde jsem si na vlastní přání nechal aplikovat obstřik pr. ramene. Byl to zvlášní pocit. Sestra
i lékař ve skafandrech jak kosmonauti a se šťíty na obličeji. Já s .Jen lítaly povely : zout, na nic nesahat ,svléknout, sednout a pak už to bylo prd, prd, zaplatit a vypadnout.
Opravdu jim práci v takovýchto
podmínkách nezávidím.
No a abych vyzkoušel účinnost toho
zázračného medikamentu, tak jsem se vydal dned po obědě na hřiště .
Nejdřív Dv, tam to docela šlo. Pak hřiště. Dal jsem si pro začátek jen 15
jamek. Abych pošetřil rameno. Přišlo mi to jako exkurze do golgu. Podařilo se mi vyzkoušet kromě esa, íglu a bankru všechno.
Jednou v autu dvakrát ve vodě, tím pádem pár dabláčů, převážná část bogy, 3x paras 1x berďas. To vše jedním míčkem, i když jsem měl 2x namále. Na poprvé po 3 nedělní pauze troufám si říct: Na mně dobrý .
Patování, když jsem si trochu ošahal
pomalejší grýny docela šlo.
Železa taky ok , nějak mi to lítá dál. Na 9ce (ostrovní jamka), kde jsem to na podzim hrál 7i jsem to dnes dostřelil 9i
v pohodě.
Co je průser a na čem budu muset
fest zamakat jsou dřeva a driver. Pravá,
levá, gagoš, šlajz. Taky jsem vyzkoušel všechno.☹
To mi prostě nejde , nejde a nejde.
Sakra.
Zobrazit přílohu 10944
Ale jinak to bola idyla. Po 3 nedělích
venku bez roušky. (Šel jsem sám )
Já si to tu ráno přečetl a bylo jasno, že nějaký golf spáchám... ;-)Já si to tady asi zakazu cist, nebo to do toho čtvrtka nevydržím. Jsem nadrzenej jak pes na prehlidce koček.
podle fotky , ty begy jsou blíže než 2metry. Teda pokud nežijete ve společné domácnosti️
Máš pravdu,ve společné domácnosti opravdu nežijeme,a v celém příjezdovém,odbavovacím a občerstvovacím prostoru,se stále chodí v rouškách a ty se sundají až na odpališti. V tuto chvíli,kdy jsem zdokumentoval bez společné fotografie příjezd spoluhráčky,která se mezitím šla nahlásit na recepci,která je od tohoto místa vzdálena cca 30m.Ale to Ty určitě moc dobře víš,jelikož si v Hodkovičkách absolvoval Testování holí s GolfProfi.podle fotky , ty begy jsou blíže než 2metry. Teda pokud nežijete ve společné domácnosti
Jsem rád že funguje, když už má jméno..,krátké příhry wedžkou od @karlosbyly taky solidní
To taky, rád tam hraji, když jsem tam byl prvně, měl jsem strach že trefím tem most.jelikož si v Hodkovičkách absolvoval Testování holí s GolfProfi.
díky Martina za pochvalu před nastoupenou jednotkouDnes opět Hodkovičky,tentokráte s @NaBednu .Musím uznat,že intenzivní zimní příprava dělá divy.Po rozehrání na prvních třech jamkách,se ten čas vložený do treningu začal opravdu projevovat,a to velmi povedenými ranami driverem,které měly mezi 130 až 140m,krátké příhry wedžkou od @karlosbyly taky solidní a patovací domácí maraton,který @NaBednu absolvovala během pauzy provedl také své.K tomu docela intenzivní slunečný svit a bezvětří,no co víc si přát.
A jak jsem se už zmínil včera,dvouflajty skoro nemají šanci způsobit nějaké čekání a prostoje,a navíc jsem nezaznamenal nějaké velké sdružování do
skupin apod.Zatím nejsou v provozu treningové plochy na patování a krátkou hru,aby se právě lidé zbytečně neshlukovali a nekumulovali na malém
prostoru.Recepce a občerstvení funguje formou stolku ve dveřích,kdy se od něho pouze hlásí příchozí na hru a nevstupuje se dovnitř. Občerstvení funguje na jiném místě podobně,a objednaná káva,voda nebo sendvič je vám přinesen obsluhou na provizorní stolkový pult.