Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Už třetí den po sobě vezmu večer v 18 obě děti na bugině a objedeme 7 jamek. Prakticky vůbec to není o hře a už vůbec ne o mojí, ale dneska mám 2 krásné zářezy:

1. Na nejtěžší jamce na hřišti na 3ce drive 260m do kopce přes roh autu, do greenu 50 m (natrénováno z terasy), 70 cm od jamky, birdie.

2. Na 6ce drive přes úly, příhra na green a eagle z 8mi metrů.

Hořehledské greeny ještě drobet poskakují, ale na můj vkus jedou opravdu slušně.

Už mám taky své "poprvé" za sebou. Nebylo špatný, 8x PAR, birdie na 17., ale jak je vidět ze statistik níže tak hra z týčka je pořád tragická, hlavně driver.
V sobotu si dám repete. Mezitím jdu na youtube hledat "how to hit driver" :) Jinak Beřovice ve stavu slušném, grýny po děrování ještě nejsou úplně top, hřiště plné ale plynulá hra po celou 18, kromě jednoho rodinného flajtu za námi všichni po dvou.

1586457831632.webp

podle fotky , ty begy jsou blíže než 2metry. Teda pokud nežijete ve společné domácnosti😀😀⛳
2m odstup musí dodržovat hráči, ne bagy 🤭

Dnes dopolední hra v Hodkovičkách s @Martin73.
Záznam pořizuji já, protože Martin je kavalír a zamlčel by, že jsme šli ve flightu sice dva leváci, ale levá jsem byla jen já a pořádně. :(:oops::rolleyes:
současně odvolávám svůj opovážlivý smích adresovaný poznámce @bohumil.koval, že se bál v Hodkovičkách, že trefí most. Vyhecovala jsem @Martin73, a on ho dokonce přestřelil a ještě ke všemu míček ztratil 😣
ale já jsem ho při pokusu zvěčnila
Tím ten míček už bude v naší věčné paměti, byť to byl přelétavý jedinec.
3A563B38-2884-481C-B9EA-6465AE17FC4B.jpeg

moje výkony nejsou zaznamenaníhodné a tak za sebe připojuji jednu hezkou ze hřiště ☺
D09E6A42-2BBF-440C-8613-C74BF902A390.jpeg

a jednu romantickou😃
B2E89936-1404-4977-8847-CD15E63C2F8D.jpeg

Upraveno:
S trefením mostu tam mám taky zážitek. Už je to sice hodně dlouho, ale jednou jsem tam most opravdu trefil a míček spadl 20 cm od jamky. Ani vám nepřeji slyšet ta jména, která jsem od kolegů dostal. Vyhrál jsem jamku!
jak se ten most da trefit??

vzdyt neni ve hre ani kdybys ustrelil o 20m
Hrál jsem 7i ze cca 100m a směrem do Vltavy,abych nikoho neohrozil.No a o pár metru ho to přelítlo.Ale byl to záměr ten most trefit.Při normální ráně do grýnu si to taky nedovedu moc představit,ale jako kuriozní historka je to dobrý.🤣

Dnes poprvé v životě Hodkovičky. Šel jsem ve flajtu s místním členem, který byl fajn, poradil kam hrát... díky:up:.
Hřiště moc pěkné v super stavu :up:. Četl jsem rady typu - pokud nemáš drajvr pod kontrolou nech ho v autě, ale co s tím? Pod kontrolu ho nemám, ale nejsem přeci nějaký vemeno, že. Na jedničce neohrožená pumelice do stromů napravo, na ostatních jamkách kromě šestky epesní zátahy do leva. Hřiště si však asi řeklo - jelito ale odvážný, takže se to pokaždý odrazilo někam kde to šlo hrát;). Nakonec za+9. Potěšil berdík na šestce a dva pary. Nepotěšilo 9 na trojce a dva trojpaty, které mě stáli další dva pary:cry:.
Celkový dojem super - určitě se někdy vrátím:)

Včera odpoledne jsem si obešel Slapy a až na moji hru to bylo super. Dobrý parťák, super počasí, hřiště tady dobré. Greeny sem tam flekaté, ale zase ne moc. Dokonce i rozoraná místa po prasatech byla srovnána (evidentně se tam dělalo během nucené přestávky, v březnu to bylo ještě rozorané). A co je fakt super, už jsou opravené skoro všechny bunkery, na 1. devítce vše, na druhé se pokračuje, což je skutečně oproti minulému roku výrazný posun. Údržba se výrazně zlepšila už minulý rok.
Pár ztracených míčů, tři pary a jinak spíše horší. Ale pár ran se povedlo, dokonce i přesně tak, jak jsem si naplánoval 😄

Dnes poprvé v životě Hodkovičky. Šel jsem ve flajtu s místním členem, který byl fajn, poradil kam hrát... díky:up:.
Hřiště moc pěkné v super stavu :up:. Četl jsem rady typu - pokud nemáš drajvr pod kontrolou nech ho v autě, ale co s tím? Pod kontrolu ho nemám, ale nejsem přeci nějaký vemeno, že. Na jedničce neohrožená pumelice do stromů napravo, na ostatních jamkách kromě šestky epesní zátahy do leva. Hřiště si však asi řeklo - jelito ale odvážný, takže se to pokaždý odrazilo někam kde to šlo hrát;). Nakonec za+9. Potěšil berdík na šestce a dva pary. Nepotěšilo 9 na trojce a dva trojpaty, které mě stáli další dva pary:cry:.
Celkový dojem super - určitě se někdy vrátím:)
Pokud nechám doma každou hůl kterou nemám pod kontrolou, nemám s čím hrát.

Včera jsem se na odpališti trápil, jako již tradičně. Dnes jsem měl sice v plánu 🚲, ale nakonec jsem skončil
na Dv.😃 Wedže a železa včetně H3
v pohodě. Dřeva a Dv hrůza. Vesměs
samý šlajs. Pak mne napadlo změnit pozici míčku. Posunul jsem ho až na úroveň vnitřku paty přední (levé) nohy.
Světe div se začalo to lítat rovně občas
i lehké droo. Na jednu stranu jsem z toho měl radost, ale na druhou jsem
nechápal, proč jsem na to nepřišel
dřív. 😒

Včera jsem se na odpališti trápil, jako již tradičně. Dnes jsem měl sice v plánu 🚲, ale nakonec jsem skončil
na Dv.😃 Wedže a železa včetně H3
v pohodě. Dřeva a Dv hrůza. Vesměs
samý šlajs. Pak mne napadlo změnit pozici míčku. Posunul jsem ho až na úroveň vnitřku paty přední (levé) nohy.
Světe div se začalo to lítat rovně občas
i lehké droo. Na jednu stranu jsem z toho měl radost, ale na druhou jsem
nechápal, proč jsem na to nepřišel
dřív. 😒
Děkuji @Paudr ,že jsi to tak hezky popsal,protože podobnou situaci jsme řešily s @NaBednu při hře,a opravdu malým posunem míčku k přední noze a přivřením úderové plochy hole,se rány výrazně srovnaly. Díky M.

N
Děkuji @Paudr ,že jsi to tak hezky popsal,protože podobnou situaci jsme řešily s @NaBednu při hře,a opravdu malým posunem míčku k přední noze a přivřením úderové plochy hole,se rány výrazně srovnaly. Díky M.
Nemáš za co. Jak říká můj vnuk : Když
můžu, pomůžu. 😜I když tady to spíš bylo kouzlo nechtěného. 😏

Blbe, dekuji za optani...
Dnes jsem vyrazil na domaci pudu, do Pysel.
Zacalo to tim, ze jsem se blbe kouknul na pocasi a cekal 16st a slunce pod mrakem.
Na miste me cekalo stupnu 6 a dest s malymi kroupami. Hodne neprijemny vitr. Hlavne, ze jsem kulicha vyndal z auta. Nic termo, nic tepleho. Uaaa... Ideal na to onemocnet - to je presne to, po cem v teto dobe kazdy touzi.

Prekvapive super mi jel driver. Vse rovne a vzdalenosti pro me nadprumerne. Vse ostatni stalo za vylizcokoliv... zatuhnute telo temer vse zatahovalo doleva. Spise trapeni.
Takze nejlepsi zprava dne je, ze jsou Pyselky otevrene a hlavne lze u okenka objednat jidlo s sebou. Nejen svaca, ale i pecky jako kachni konfikt se zelym. Takze jsem byl doma nakonec za hvezdu. 😂

PS: hralo se casto z bilych, takze fakt cloveka potesi, kdyz po povedenem drivu ho ceka 210m dlouha “prihra do greenu”. 🤪

Přílohy

• B50EB646-879C-4E7A-A80F-BBBA39A899E0.webp
    B50EB646-879C-4E7A-A80F-BBBA39A899E0.webp
    91,2 KB · Zobrazení: 181
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom