Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
termosamolepky jsou vazne podstatne levnejsi :)

nez
A hlavně - účel splní úplně stejně :-)
Ony ty „facetape” nejsou totiž nic jiného - jen potištěné a vysekané do tvaru hlavy hole, ale to je jen kosmetická záležitost k ničemu.

Takhle používám termoetikety na železech
DC6BD444-A685-47C9-95D0-D092002539A9.webp

Stačí koupit nálepky do termotiskáren (co jsou třeba ve váhách v Kauflandu). Sice to nemá potisk, ale účel to splní stejný - a hlavně je to mnohem levnější ;)

je použitelné i toto? děkuji R

Přílohy

• 95FB9B62-B9B5-4E55-9A4E-A822DAE76382.webp
    95FB9B62-B9B5-4E55-9A4E-A822DAE76382.webp
    62,1 KB · Zobrazení: 186
je použitelné i toto? děkuji R
Normální v podstatě nefungují. Pokud to není určeno pro termotisk, tak vlastně není jak „vygenerovat” otisk. Ten vzniká právě díky tomu, že při úderu míče se (zejména třením) generuje teplo, které aktivuje termocitlivou vrstvu a ta změní barvu.

Další možnost je nanést na líc hole dětský pudr, jen se pak od hole trošku práší ;)
Někdo používá i spray proti pocení nohou, ale ten jsem nezkoušel.

A hlavně - účel splní úplně stejně :)
Ony ty „facetape” nejsou totiž nic jiného - jen potištěné a vysekané do tvaru hlavy hole, ale to je jen kosmetická záležitost k ničemu.

Takhle používám termoetikety na železech
Zobrazit přílohu 11606
Trosku fat ne?? :D

Trosku fat ne?? :D
To je z indooru z podložky a je to syna (ale je to 5 ran, ne jedna), dal jsem to sem jako ilustraci ;)

Navíc to byla moje hůl a on ji měl v ruce poprvé. Na to, že mu je 13 let a já to mám na stiffech a jsou to JPX919 Tour, tak to tak špatné není 🤔

Dneska první kolo hořehledské jamkovky...

1. jamka - čtyřputt z 5ti metrů
2. jamka - 2 auty
Od třetí jamky jen PARy a 2 birdie...tralalala...

Přílohy

• Snímek obrazovky 2020-05-10 v 15.23.34.webp
    Snímek obrazovky 2020-05-10 v 15.23.34.webp
    116,5 KB · Zobrazení: 236
Dnes jsem se byl před zítřejším turnajem projít po domácím hřišti.
Až do 8 jamky nic co by stálo za to
o tom tady psát. Ale právě na osmičce
jsem objevil totok.
20200510_153037.webp

Kdyby mi chtěl někdo říkat, že jsem to
vyfotil obráceně,tak nemusí.
Děti si přivydělávají sběrem. Hezké 🙂

A pak na 9ce ( ostrovní jamka ) se mi
podařilo z odpaliště míček topnout tak,
že se odrazil od vodní hladiny a přistál
na grýnu. 🤪 Už se to někomu s Vás
také povedlo??

Dnes jsem se byl před zítřejším turnajem projít po domácím hřišti.
Až do 8 jamky nic co by stálo za to
o tom tady psát. Ale právě na osmičce
jsem objevil totok.Zobrazit přílohu 11610
Kdyby mi chtěl někdo říkat, že jsem to
vyfotil obráceně,tak nemusí.
Děti si přivydělávají sběrem. Hezké 🙂

A pak na 9ce ( ostrovní jamka ) se mi
podařilo z odpaliště míček topnout tak,
že se odrazil od vodní hladiny a přistál
na grýnu. 🤪 Už se to někomu s Vás
také povedlo??
Uvažovala jsem o zítřejším turnaji taky ;) A odraz od vodní hladiny na fervej se povedl u nás mému manželovi na dvojce. Míček udělal pár žabek a vyskočil ven. Podezřívám ho, že má nějak uplaceného místního vodnika, protože se mu to pak povedlo ještě jednou :D

k
Uvažovala jsem o zítřejším turnaji taky ;) A odraz od vodní hladiny na fervej se povedl u nás mému manželovi na dvojce. Míček udělal pár žabek a vyskočil ven. Podezřívám ho, že má nějak uplaceného místního vodnika, protože se mu to pak povedlo ještě jednou :D
dy otevíráte bar? :cool:;)

už je otevřen, máme totiž okýnko odjakživa 😁 a panáček byl taky ;)
Chceš přijet?
určitě, ale... stíháme v květnu? - příští týden Texas na Hazlově ... a od června Hazlov na měsíc..

určitě, ale... stíháme v květnu? - příští týden Texas na Hazlově ... a od června Hazlov na měsíc..
Kdy máte ten Texas?

Dnes musím pochválit @Ferrry za šikovně navržený termín spolhry v Hodkovičkách.Správně totiž odhadl,že než aby posedával v pondělí dopoledne v kanceláři,je lepší vyrazit v 9h na golf a mít hřiště doslova jen pro sebe.Ano někoho jsme v dálce sice viděli,ale prostoru a klidu jsme měli opravdu na rozdávání. Jinak jsem rád,že se povedlo konečně osobní setkání,které bylo už delší dobu z obou stran dohodnuté.Hra se také vcelku dařila,@Ferrry
překvapoval krásnými shoty 3i a mě se naopak povedla rána 6i bum bác a míč leží na 155m k vlajce s vyseknutým řízkem,velkým jako pětikoruna.😃
Myslím,že jsme si to užili. Díky za hru. :up: ⛳;)

Myslím,že jsme si to užili.
Bylo to super, taky díky za hru a brzy někam zase. 👍
Martin nosí celkem štěstí, protože do 3i jsem se v životě trefil dvakrát a to dneska. 😂 Užil jsem si pozorování hry někoho, kdo ví co dělá, to je super. Příště vezmeme Honzu @JanKostalCZE , ať mi ukáže další level. 😉

Dnes první turnaj sen. túry na Vrších.
Grýny pomalejší ale bez fleků. Ferveje
Samá odkvetlá pampeliška. Blbě se tam hledaly míčky. A jak jsem hrál?
Na mě docela dobrý.1x sněhulák, 94 ran, 2x par, 2x berďas. 40 Špejblů a
trochu jsem si i zlepšil HI.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom