- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
kolik jsem +/- na te devitcety ve sloupci Stroke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kolik jsem +/- na te devitcety ve sloupci Stroke
nechytám sekolik jsem +/- na te devitce
Takže bogie je +kolik jsem +/- na te devitce
bogie je svisla caraTakže bogie je +
tak ať to lítá !Driving znám z Hodkoviček velmi důvěrně ale hřiště jsem měl možnost prozkoumat až dnes a to v líbezné společnosti @requo a @honza62 . Dodržel jsem tradici nákupu rukavičky (tentokrát svítivě oranžové) a především, pokřtil jsem své nové Cobry, které jsem si 30 min před tím konečně vyzvedl v GolfGearu. Hrálo se mi parádně, zlobil jen putter - 4 trojputty. Co novýma holema jsem o cca 10% delší a pocitově je to velká paráda. +6 na hřišti, kde jsem byl poprvé, mě potěšilo, mnohem víc jsem si ale užíval hru s kamarády!
Zobrazit přílohu 11543Zobrazit přílohu 11544Zobrazit přílohu 11545
pokud jde o golf, jsme asi karmická dvojčataDneska s rodinou znovu Hořehledy. Honzík včera na tréninku s ostatními dětmi, tak nám to chtěl nandat. No - blbý je, že jedinému komu to nandal, jsem byl já. Rozhodl jsem se měnit úchop, a ve výsledku je to - 69% netrefím - tzn. zpravidla socket. 27% trefím blbě, ale letí to rovně. A ty tři zbývající rány jsou super, o 20 metrů delší než normálně. Což je sice bezva, ale ne u příher ze 120 metrů do grýnu, zvlášť v Hořehledech. Takže dneska jsem trénoval takovou soukromou cross country.
Pozitiva? Šli jsme docela rychle. A Fanda - hraje parádně, styl příšerný, křivá záda, děsný švih... ale 140 metrů z toho je, rovně, pohoda. Jako nic. Že se nic učit nechce, když vidí jak mi to jde při snaze o změnu - a proč že to dělám, když mi to předtím taky lítalo? Pohodí vlnou, a dá jednoputt z pěti metrů - jako nic. Ok, jak chceš mladej, sleduj... prohrábnu si počínající plešku, zátáhnu pupek, políbím ženu, beru hůl a kdo hrdě na odpaliště osmičky dolů... Úchop, parádní cvičný švih, že by Rory slintal, rovná záda, dokonalost sama. Přistoupím k míčku, cítím to. Hudba. Příroda ztichla. Mraky zpomalily... slyším trávu růst. Nic, než já a míček. Teď. Teď, teď to mám ve svých rukou... Debilní, hovadskej out! Zase!!! AAAAAAA.
BYLO HEZKY! A NECHCI NIC SLYŠET!
PS: foto mix včerejšek a dnešek. Hřiště ok.
Zobrazit přílohu 11581Zobrazit přílohu 11582Zobrazit přílohu 11583Zobrazit přílohu 11584Zobrazit přílohu 11585Zobrazit přílohu 11586Zobrazit přílohu 11587
kde se to sežene?foto z hriste:
Zobrazit přílohu 11591
vyzkousel jsem nalepky na driver, je ti lepsi nez ta bila barva co pouzivam
Zobrazit přílohu 11592
Stačí koupit nálepky do termotiskáren (co jsou třeba ve váhách v Kauflandu). Sice to nemá potisk, ale účel to splní stejný - a hlavně je to mnohem levnějšíkde se to sežene?
děkuji R