Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dnes první turnaj sen. túry na Vrších.
Grýny pomalejší ale bez fleků. Ferveje
Samá odkvetlá pampeliška. Blbě se tam hledaly míčky. A jak jsem hrál?
Na mě docela dobrý.1x sněhulák, 94 ran, 2x par, 2x berďas. 40 Špejblů a
trochu jsem si i zlepšil HI.
2x berďas a 40 Špejblů je SUPER:up:

Dnes první turnaj sen. túry na Vrších.
Grýny pomalejší ale bez fleků. Ferveje
Samá odkvetlá pampeliška. Blbě se tam hledaly míčky. A jak jsem hrál?
Na mě docela dobrý.1x sněhulák, 94 ran, 2x par, 2x berďas. 40 Špejblů a
trochu jsem si i zlepšil HI.
ó dvakrát po sobě berďas na šestce! a par na jedničce a na dvojce, to teda klobouk dolů! 40 špejblíků tě hodilo na první místo! No, dopoledne mne nakonec mrzelo, že jsem se nenahlásila, bylo ještě pořád hezky.

ó dvakrát po sobě berďas na šestce! a par na jedničce a na dvojce, to teda klobouk dolů! 40 špejblíků tě hodilo na první místo! No, dopoledne mne nakonec mrzelo, že jsem se nenahlásila, bylo ještě pořád hezky.
Škoda, na golf bylo bezva počasí. Po hře ješte řííízek s bram. salátem. A ve dvě hod. jsem byl doma suchou nohou.
😃😃

Hodobožově! Prvních 5 jamek +3, zbytek za -2, protože jsem k samým PARům vyšvih eagle na 9ce, kde jsem přehraný green chipnul z 10m rovnou do jámy. Takže celkem +1 a nejlepší score na 9 jamek v Hořehledech je na světě!

Hodobožově! Prvních 5 jamek +3, zbytek za -2, protože jsem k samým PARům vyšvih eagle na 9ce, kde jsem přehraný green chipnul z 10m rovnou do jámy. Takže celkem +1 a nejlepší score na 9 jamek v Hořehledech je na světě!
Blahopřeji k dlouhému drivu na té 9ce, přehrát green na 300 m, to je z říše fantazie :up:

Blahopřeji k dlouhému drivu na té 9ce, přehrát green na 300 m, to je z říše fantazie :up:
Jo, kdyby to bylo jinde tak ano. A kdyby ho přehrál, skončí v autu na jedničce. Je to z kopce. Byl jsem 5w 30m před greenem a to jsem krátkej a chromej. Mladý a dobří tam hrajou dřeva a končí taky za greenem [emoji3]

Jo, kdyby to bylo jinde tak ano. A kdyby ho přehrál, skončí v autu na jedničce. Je to z kopce. Byl jsem 5w 30m před greenem a to jsem krátkej a chromej. Mladý a dobří tam hrajou dřeva a končí taky za greenem [emoji3]

Jenže to se ti prášilo od holí. Teď je to prolitý hektolitrama z pondělí, takže to drží. A protože ten míč ležel na hraně bunkeru na 1ce, tak to považuju za přehraný green a tudíž drive co měl 300 m:-)

No tak v tom případě nejsem ani mladý, ani dobrý, neboť se mi nikdy nepodařilo green přehrát :D :D :D Spíše jsem měl ještě dost velkou rezervu.
A trochu mě vyděsila zmínka o autu na 1ce, jsme si myslel, že mezi 9 a 1 pribyl autík. Sice mi to nedávalo smysl, ale proč ne.

@TP_79 myslel jsem hranici hřiště..plot.
@mkopcak já myslel carry..což asi ne že? To by tam nezůstal..hrál jsi to driverem? Ale to je fuk, jen slovíčkaření. Hlavně že to tam padlo..

@mkopcak já myslel carry..což asi ne že? To by tam nezůstal..hrál jsi to driverem? Ale to je fuk, jen slovíčkaření. Hlavně že to tam padlo..

Jasně že ne carry, dopadnul za ty stromy a já pak jen viděl jak jede přes green a byl jsem si jistej, že zajel do bunkeru. Naštěstí už asi neměl rychlost a zastavil. Jj, naprosto ideálně trefenej driver...asi odměna za to, jak jsem ho tu dopoledne pochválil:-D

Jasně že ne carry, dopadnul za ty stromy a já pak jen viděl jak jede přes green a byl jsem si jistej, že zajel do bunkeru. Naštěstí už asi neměl rychlost a zastavil. Jj, naprosto ideálně trefenej driver...asi odměna za to, jak jsem ho tu dopoledne pochválil:-D
Jako jo, odpal nádhera, k tomu eagle, co k tomu říct :D Asi jen to, že závidím.

To mě taky napadlo, ale to už by bylo tak 340 m, to už je úlet. Doslova. Ale proč ne, určitě existují borci, co by to dali.

To mě taky napadlo, ale to už by bylo tak 340 m, to už je úlet. Doslova. Ale proč ne, určitě existují borci, co by to dali.
Ale kdepak úlet. Kdyz dohrají na 3 do kopce do vody (lesa), tohle je sranda pro ně...doběhne ti to klidně 100m
Mám taky 300m drive, protože prostě kopec a běží..

Včera Albatross. Počasí výborné, kvalita hřiště ještě lepší! Jako vždy tady jsem přinesl nic moc číslo (hřiště mi prostě nesedí), ale zjistil jsem, že to není hřištěm, ale něčím jiným...parťák z flajtu šel z bílých 2 pod 👍
20200513_103701.webp 20200513_134200.webp 20200513_134406.webp 20200513_084323.webp

Pokud si dobře pamatuji HI 45+ tam nepustí. Jestli se pletu prosím o opravu.
No na stránkách tam nic neuvádí (nebo jsem to nenašel). Asi nejlepší je si tam zavolat.

Dnes jsem si byl zahrát opět v Těšeticích, natěšený na hru bez trestné oblasti, bo posledně mi to šlo. První jamka berdík ze 4 metrů, druhá jamka par. 😀 😀 A pak mi hřiště vysvětlilo, že to nebude pravda.Třetí jamka třípar přes vodu - první rána - utopeno v žabáku, na grýn třetí a dva paty.:mad:No a tak se to opakovalo pořád dokola.Jedna jamka v pohodě, další nelze slušně popsat. Jak jsem začal doufat, že to už zase jde, tak další rána totální propadák.:cry: Ale je to ve mě, ne v hřišti, takže si to půjdu co nejdřív zopakovat.:):):)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom