Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Měl sem dnes 2h volno v Praze, tak sem si dal Hodkovičky.
Co bylo na prd, tak už cesta, sjezd ze spojky na hřiště skoro 25 min, pak cca. od 3. jamky mě brzdil flajt 4 topinkářů, na 6. se k nim přidal i maršál a tak ještě ubrali, protože spolu neustále kecali, pustit mě je ani jednou nenapadlo, měl sem čas tak sem to neřešil ale jinak tam maršál plní stejnou úlohu jako u nás v Beřovicích ( čti je k hovnu ). Naopak na 9. stál za greenem nějaký člověk a pozoroval hráče, takže mě potěšilo, když mi po perfektním čipu z rafu na 40cm k tyči zatleskal :)

1591359867217.webp

Přílohy

• 1591359867186.webp
    1591359867186.webp
    12,6 KB · Zobrazení: 223
Tak další docela dobrý víkend.
V sobotu domovské Beřovice, nebýt sněhuláka na čtyřce a trefené vody na jamkách 2, 9 a 16 bych byl spokojen úplně. Takhle na mě pořád dobrých 95 (47+48). Driver nešel tak dobře jako minulý týden.
Neděle poprvé Terasy v Ústí. Od začátku to vypadalo dobře, radost kazily greeny v ne moc dobrém stavu, z asi pěti útoků na birdie jsem na nich nebyl schopen proměnit ani jeden. Nakonec 89 (44+45), pro mě stále ještě vyjímečný výsledek pod devadesát. Sem budu asi jezdit rád..
Když už jsme byli v Ústí, odehráli jsme i Libouchec. Tam to nemělo smysl počítat.

Dneska poprvé Oaks Prague. Rozcvička na super drivingu, hřiště úžasný, jamky zajímavý, zábavný. A k mému překvapení jsem zahrál i celkem slušně. 44 ran (+8), 4 pary, nic horšího než double bogey, žádný trojput, několik opravdu pěkných ran. Spokojenost. Navíc i počasí vyšlo nad očekávání.

Více o samotném hřišti jsem napsal do vlákna k hřišti.

1591563171988.webp

Hrozně. Dneska Černý Most devítka s @Vojtys_1, kterému nezbylo nic jiného, než útrpně sledovat, jak se nejsem schopen trefit do míčku. Skóre 12 stb hovoří za vše. V podstatě kvalitu moji dnešní hry definuje toto:
  • Nejlépe mi šlo patovaní (a vy co mě znáte, víte, že zrovna to není nejsilnější stránka moji hry, a ano, patoval jsem jako vždycky)
  • Měl jsem skvělou zdaleka nejlepší jednu ránu sedmičkou na jamce číslo 4. Byla nádherná, mírně draw z rafu, geniálně trefeno. Bohužel cízím míčkem. :-D
Tak jednu fotku Vojty dodám... na osmičce oba bogey. Btw grýny horší než v Telči - takové černé malé flíčky... jinak ok.

7A0E35E2-9D11-4F0A-B74D-E32991DC5A80.jpeg

Vojto, díky za hru i za tvoji svátku trpělivost s tou mojí dnešní tragédii. Alespoň jsme pokecali :)

Upraveno:
Dnes moje první seniorka...

Snažil jsem se od první jamky a rány mi chodily skvěle horší byly příhry a patování jsem někde po cestě zapomněl. Utrpení sice skórem 82 není tak výrazné, ale rovných 40 patů, je děsivé číslo!

Obehráno jedním míčem, což v Benátkách není zas až tak špatné, poněvadž voda a rafy jsou všude.

Výledkem bylo dělené 10. místo ohodnoceno 333,. Czk jako "price money"! Mohlo to být horší...

Upraveno:
Výledkem bylo dělené 5. místo ohodnoceno 333,. Czk jako "price money"! Mohlo to být horší...
5. misto??

Co vám budu povídat. Když jsem loni na konopí prolomil tu dlouho ostřelovanou 11ku, měl jsem radost. Měl jsem teda především hrozitánskou kocovinu, ale i radost. A celosvětový HI mi ji zase vzal. Tak jsem si ji vzal zpátky, aneb když z posledních 6ti her se vám 5 počítá! Single už se třese!

Snímek obrazovky 2020-06-09 v 19.47.09.webp

Včera poprvé (a možná i naposledy😃) Casa Serena, v rámci firemního turnaje.Hole docela poslouchaly, greeny (10,5 stopy) mi překvapivě vyhovovaly a tak jsem zahrál na sebe výborně, 94 ran (44 + 50). V roughu jen asi dvakrát, jinak by číslo bylo určitě trojciferné. Počasí parádní, jídla mraky, takže co víc si přát ;-)

Dnes rychlá 9ka na Hostivaři před seminářem pro rozhodčí a ředitele turnajů ČGF. Forma drží, 39 ran. Hrál jsem dvěma míči a zcela prázdné hřiště jsem obešel za 1 h 25 min.

Dnes ráno hra v České Lípě s @Dana , která mi zároveň statečně dělala i zapisovatelku při mé první změně hendikepu, při nesoutěžním výsledku. Za což jí děkuju. Na první jamce pršelo ale pak přestalo a měli jsme hřiště téměř pro sebe. S Danou se šlo hezky a uteklo to.

Já zahrál 115 a padl z 54 na nějakých 32. Bohužel jsem si na první devítce přidal hodně ran na greenech strašidelným patováním. Na druhé devítce se to zlepšilo ale to mě zase začaly opouštět železa. To je prostě golf. :D Dal jsem pár moc hezkých ran a spoustu těch otřesných.

Dana taky zahrála spoustu skvělých ran včetně malé exhibice v podobě solidní žabky 50m rybníkem (17. jamka) , která vyskákala po pár odrazech od hladiny až těsně před green. To se jen tak nevidí. A hru hybridem a putterem bych se od ní rozhodně mohl učit. :)

Všehovšudy jsem se s Danou rád seznámil a jsem zase o kousek zkušenější a dostal jsem spoustu dobrých informací. Byla to super hra.

Díky.✌

Dnes asi nejhorsi nejen turnajovy vysledek za mnoho let. Hostivar, 15stbl... na 12ti jamkach!
Puvodni devitku jsem dal za 11 :( ... par tydnu nazpet to bylo vice jak 2x tolik. Neslo vubec nic. Vse spatne... depka... hole na bazos? :D

Dnes asi nejhorsi nejen turnajovy vysledek za mnoho let. Hostivar, 15stbl... na 12ti jamkach!
Puvodni devitku jsem dal za 11 :( ... par tydnu nazpet to bylo vice jak 2x tolik. Neslo vubec nic. Vse spatne... depka... hole na bazos? :D
To je normální, byl jsem na tom podobně v pondělí a ve středu to bylo ok. Dej si malou pauzu a zase bude líp. Jsou to holt vlny😆

• To se mi líbí
Reactions: jan
F7BE81CC-8D25-40FD-97EF-29CD7F54EBF8.webp

Včera jsem si byl zahrát po pěkném líjáku, grýny přívaly vody vzaly, nebyly rozmáčené a nijak extra měké. Zato fw místy pěkné bahínko” půda v abnormálním stavu” přesto hratelné pokud víte kam hrát abyste nebyli v extrémním bahně, kde zapadnutý míč stěží najdete. Rafy byly hodně kousavé až nehratelné , dalo se čekat pokud chčije a chčije , buďme rádi za to , že prší. Však ono se to posetá a bude to zase príma Vysekáno a připraveno ke hře.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom