Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi hloupý dotaz, ale myslíš ty prstýnky nebo tu krabičku? Já jen při vzpomínce na mistra Beana si nejsem vůbec jistej...
To je dlask!Dnes syn znovu trénink v Hoře, tak jsme si to v mezičase s @kristyna obešli. Přemýšlím, co bych tak pozitivního řekl ke své hře... 48 ran a přesně 18 patu. Na každé jamce dva. Přesně. Grýny dnes chlupatejší - holt to roste, nepřestřelil jsem ani jeden, všechny paty krátké. A kde bylo krásně, byl jsem na golfu sám se svojí ženou... pohoda, klid. Relax. Ach! Kdo pozná, co je to za ptáčka?
Zobrazit přílohu 12289Zobrazit přílohu 12290Zobrazit přílohu 12291Zobrazit přílohu 12292Zobrazit přílohu 12293Zobrazit přílohu 12294
Také má nejradši golf s mojí ženou, dokonce chce i soutěžit a hrajeme pravidelně hru na jamky. ;-)Dnes syn znovu trénink v Hoře, tak jsme si to v mezičase s @kristyna obešli. Přemýšlím, co bych tak pozitivního řekl ke své hře... 48 ran a přesně 18 patu. Na každé jamce dva. Přesně. Grýny dnes chlupatejší - holt to roste, nepřestřelil jsem ani jeden, všechny paty krátké. A kde bylo krásně, byl jsem na golfu sám se svojí ženou... pohoda, klid. Relax. Ach! Kdo pozná, co je to za ptáčka?
Zobrazit přílohu 12289Zobrazit přílohu 12290Zobrazit přílohu 12291Zobrazit přílohu 12292Zobrazit přílohu 12293Zobrazit přílohu 12294
je to myslím dlask, vídám ho jen v zimě na krmitku.Dnes syn znovu trénink v Hoře, tak jsme si to v mezičase s @kristyna obešli. Přemýšlím, co bych tak pozitivního řekl ke své hře... 48 ran a přesně 18 patu. Na každé jamce dva. Přesně. Grýny dnes chlupatejší - holt to roste, nepřestřelil jsem ani jeden, všechny paty krátké. A kde bylo krásně, byl jsem na golfu sám se svojí ženou... pohoda, klid. Relax. Ach! Kdo pozná, co je to za ptáčka?
Jouda se potřeboval zahřát a toho se mu dostalo ve 32st. Celsia vrchovatě. Ale zahřál se neskutečně a aby dosáhl série 7mi parů, odmítl 2 reálná bidrie jako GRAND NEJVĚTŠÍ.Už jste někdy viděli takovýho joudu, jako jsem já, zahrát 7 parů v řadě? A už jste někdy viděli takovýho joudu, co nasbírá na jedný devítce 9 a na druhý 23 stejblů? Ne? Tak se mrkněte na moje výsledky dnešního turnaje na Terasách. @PFP a @RomanL to viděli na vlastní oči a ještě teď s nima nevěřícně kroutí . Pro pořádek uvádím, že jsme šli z desítky, takže jsem domů neodjížděl s nesnesitelnou depresí, nýbrž s nadějí světlých zítřků.
jj hřiště zalité a procházka po sluníčku byla skvělá díky za hru!! bylo to parádní.