- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
Možná i jo, hrál jsem hodně při zdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Možná i jo, hrál jsem hodně při zdi...
Hm, to je divný! Že by závist? Nebo je jinej důvod? Zadrženej hendikep? Tak já moc gratuluju! A... závidím!Vopakuju vám to každej tejden. Furt mi nikdo negratuluje, nikdo se mi neklaní, dary nikdo neposílá. Skoro si začínám myslet, že mi to nepřejete a závidíte mi...
Zobrazit přílohu 12329
Vopakuju vám to každej tejden. Furt mi nikdo negratuluje, nikdo se mi neklaní, dary nikdo neposílá. Skoro si začínám myslet, že mi to nepřejete a závidíte mi...
Zobrazit přílohu 12329
Budeš letos singlista, jak to tak vypadá.
No, zatím od tebe nic nepotřebuju.Vopakuju vám to každej tejden. Furt mi nikdo negratuluje, nikdo se mi neklaní, dary nikdo neposílá. Skoro si začínám myslet, že mi to nepřejete a závidíte mi...
Zobrazit přílohu 12329
Sorry, jsem kouknul nejdřív na Písek! Velká gratulace! 2 x orel za hru je bomba! Ale 2 x 2 pod a 84!? Já bych možná radši bral bez eaglu a 79, to by bylo prima!Tak dneska Písek s těmito poznatky:
1. 2x eagle za kolo znamená, že můžu tykat @JanKostalCZE .
2. Z bílejch to zrovna tady neni zas takovej rozdíl.
3. Replikovat scénu ze Zeleného světa na 14ce má neblahý vliv na score a ano, 1. ranou jsem ležel v pohodě uprostřed FW.
4. Jsem kokot čtverhraný roztodivný!
Zobrazit přílohu 12333
Sorry, jsem kouknul nejdřív na Písek! Velká gratulace! 2 x orel za hru je bomba! Ale 2 x 2 pod a 84!? Já bych možná radši bral bez eaglu a 79, to by bylo prima!
Já bych byl spokojenej klidně i s jedním, ale musel by to být HIO!Já teda zkoušel na začátku říct, že bych bral třeba 72. A pak jsem dones 114. Takže to hraju jak nejlíp umim a co přinesu, to beru. A 2x vorel beru, i kdybych zbytek škrtnul!