Včera Osyčina. Dvakrát 9 jamek oddělených obědem a návštěvou bazénu. Dopoledne strašné vedro a příšerná hra. 5 autů na jedné jamce mě fakt rozlítilo, až jsem z toho ohnul sedmičku, jak mě to ..... Poté si hřiště ode mě odpočinula, prošlo přívalovým lijákem a já to zkusil znovu. Hra o malinko lepší. Ale bylo spíše dusno, takže taky paráda. Výsledek ale skutečně nestojí za prezentaci
Ale bohužel se mi stále stávala stejná chyba. Musím nad tím popřemýšlet. Teď už je to dobré, ale včera jsem zase prodával hole
Dopoledne jsem šel se ženou, tak jsem si to i přes tu hru užíval, odpo sám, tak jsem popřemýšlel o blbostech (jako vždy).
Hřiště mokré, odpo to bylo horší, greeny dobré bez vody. Je to krátké hřiště par 31, rovné bez jakéhokoliv převýšení (dobře asi tři metry odpaliště fairway), jamky od 70 m do 300 m, moc hezké ubytování a neskutečně rodinný přístup. Dovedu si představit tam jet, ale hrát bych musel jezdit jinam.
No a dneska by se to nedalo už vůbec díky nočnímu dešti laguna na dvou jamkách jak Lamanšský průliv, paní na recepci nám ukazovala fotku. Lituji je. A to jim tam ještě spadl strom u drivingu.
Díky za recenzi. Chystáme se tam s @requo a @honza62 v polovině srpna s tím, že vždy pojedeme hrát nějaké hřiště (Dobrouč, Svobodné hamry,...) a večer si proložíme pinkáním na zdejší 9ce.