- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
Včera 4 bogey, z toho 3 trojputty. Takže: Prodám putter pro praváka. Zn. okamžitě..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechci se nikoho dotknout, ale u mě je ten problém spíš v greenech, někdy rychlém, někdy pomalé, někdy hrbolatéVčera 4 bogey, z toho 3 trojputty. Takže: Prodám putter pro praváka. Zn. okamžitě..
Nechci se nikoho dotknout, ale u mě je ten problém spíš v greenech, někdy rychlém, někdy pomalé, někdy hrbolaté
Ale jo, souhlasím, že se někdy zadaří, já třeba včera na Líšnici první tři jamky za -1 (mohlo být i -2, kdybygolf), ale pak začalo to správné peklo, divné greeny, divná odpaliště, řvoucí sekačka atd.My třeba včera sundali greeny o 1 mm dolů, takže jsem šel otestovat. Hrál jsem 1, 2, 3, 9 s výsledným score -2. Takže děkuji pěkně, u nás je vše v pořádku:-D.
Palec je za to,že jsi se do toho vůbec pustil z černých kamenů.A vidím,že se junioři prosazují na úkor dlouholetých a ostřílených hráčů.Snad se někdo z nastupující generace dokáže protlačit tou obrovskou zahraniční konkurencí na golfové výsluní.Dnes Kácov z černých, všude mi chybělo 30m a někde i balon..
Chlapci, vždyť jste v nejlepších golfových letech vyzrálí , výhraní a dostatečně teoretický vybaveni NATO abyste hráli s vašimi hi z jakýchkoli odpališť.(na nějaké dispoziční omezení to je jen a jen výmluva , úraz to je něco jiného)Palec je za to,že jsi se do toho vůbec pustil z černých kamenů.A vidím,že se junioři prosazují na úkor dlouholetých a ostřílených hráčů.Snad se někdo z nastupující generace dokáže protlačit tou obrovskou zahraniční konkurencí na golfové výsluní.
Asi máš pravdu,moje reakce byla dána tím,že jsem si rozkliknul výsledkovou listinu a viděl na prvním místě silně obsazeného turnaje juniora za 66 a teprve za ním Mrůzek,Matuš,Tintěra za 68-69.Ale ještě se na to poptám,jestli je to shoda okolností nebo se opravdu dere mládí vpřed.A ty černý odpaliště prostě jinak než z velkou zkušeností nezvládneš,protože ta délka ran opravdu chybí.Chlapci, vždyť jste v nejlepších golfových letech vyzrálí , výhraní a dostatečně teoretický vybaveni NATO abyste hráli s vašimi hi z jakýchkoli odpališť.(na nějaké dispoziční omezení to je jen a jen výmluva , úraz to je něco jiného)
Jestli se budou prosazovat mladí , myslím si , že ne . Proč? Podívejte se na poslední trendy v našich sportech , aby byly výsledky tak raději angažují skušené zahraniční ( z rozvojových zemí) viz fotbal a nebo ty co se neuchyti v NHL hokej. A naši mladí sedí a nehrají v takovém počtu jako to bylo za P. Nedvěda nebo JJ68.
Takže pokud se tady rozjede Top liga golfu myslím si, že bude následovat ostatní sporty( mecenáš golfu už je i v hokeji). Stejně ti nejlepší ve většině případů odchází za studiem na univerzity ( viz poslední prohlášení tady na jamce od CGF).
Chystám se tam. Prosím, jak vypadá okolí fw? Raf a heavy raf. O co ta uzavírka, pojedu od Mělníka? Díky za info! A greeny už byly dnes lepší?Dnes opět Beřovice. Nesundal jsem ani ránu navíc, výsledek stejný jako včera. Stačily dvě úplně pokažené jamky a stejné trápení na greenech a kolem. O 2 STB víc (38).
Dokud jsem nechodil sem tam z černých tak jsem si ani neuvědomoval uctívat driver a hrát s ním s pokorou . Klidným , necukajícím ladným pohybem dosáhneš trefení míče Středem impaktové plochy a to se ti odmění délkou a přesností..A ty černý odpaliště prostě jinak než z velkou zkušeností nezvládneš,protože ta délka ran opravdu chybí.
To znám , toto je rozdíl mezi hráči ti do HI 8 mají výkony cca konzistentní, kdežto ostatní sem tam výkyv, tj uleví ti jedna až dvě jamky. A když se vše sejde hraješ jako “ bůh”.Dnes opět Beřovice. Nesundal jsem ani ránu navíc, výsledek stejný jako včera. Stačily dvě úplně pokažené jamky a stejné trápení na greenech a kolem. O 2 STB víc (38).
proč se ptáš na rafy , jako bys nechtěl hrát fw. Uklidní mysl a chtějí hrát pouze fw a ono to půjde, věř si.Chystám se tam. Prosím, jak vypadá okolí fw? Raf a heavy raf. O co ta uzavírka, pojedu od Mělníka? Díky za info! A greeny už byly dnes lepší?
Raf je hratelný, heavy je ztráta času i hledat míč. Greeny jsou stejné jako včera, ale kdo není kopyto jako já, bude na nich v pohodě.Chystám se tam. Prosím, jak vypadá okolí fw? Raf a heavy raf. O co ta uzavírka, pojedu od Mělníka? Díky za info! A greeny už byly dnes lepší?
Na webu gc je info z března o uzavírce, tak už je to snad bez uzavírky, díky. Budu tam hrát teprve potřetí, naposledy 2018, tak abych zbytečně nebloudil.Raf je hratelný, heavy je ztráta času i hledat míč. Greeny jsou stejné jako včera, ale kdo není kopyto jako já, bude na nich v pohodě.
Uzavírka netuším, jezdím od Slaného a tam nic zavřené není.
Kdy tam jedeš?