Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo, tak proto není ještě doma? Ještě, že má ty kamarády![]()
Je fakt, ze tomu neuveri asi nejen @mkopcak, ale @requo opravdu zavesil 5m+ dlouhy putt z kopce s nekolika breaky pred ocima Mika. Rana na nej zapusobila tak, ze o ni byla zminka i v ramci zaverecneho ceremonialu.Včera [HASH=49]#Ypsilonka[/HASH] na turnaji série Meridian Trophy Golf Tour na laskavé pozvání od @jan. Bylo to prima - aby ne, když jsem nakonec skončil ve své kategorii třetí, žeByla to pro mě první zkušenost s komerčním turnajem obdobného charakteru - a ano, asi bych si zvykl. Moc pěkně a profesionálně organizátorsky zvládnuté, usměvavé, inspirativní. Líbilo.
Nejlepší ale bylo, že jsme s Janem měli štěstí na parádní flajt díky páru Milana s Danielou. Daniela vyhrála Longest žen, Milan vyhrál celkově s počtem 83 ran svoji kategorii. Oba hráli prostě skvostně a s jakou lehkostí! To vám bylo tak milé. Díky tomu a pohodě, kterou kolem sebe šířili i mně se nakonec docela ve výsledku dařilo - a Jan sázel drajvy na střed ferveje jeden za druhým. A vyšlo počasí i když bylo hodně dusno, ale teplo na krátký rukáv a hlavně bez deště.
Hřiště obtížné, rafy kousavé a že jsme jich navštívili. Grýny trochu s pískem, uválcované. Já nakonec tři pary, pár bogey. Stačilo to i nakonec na to výše "prásknuté" třetí místo s 36 stb. Jsem rád, že jsem dokázal zvednout míček na pětiparové jamce č.8 (hned naší druhé v rámci cannonu) po třetí ráně, kdy jsem to poslal podruhé do nehratelného heaváče a pořád jsem byl skorem na začátku jamky. Zvednutí, zbytek jamky jsem jen došel, uklidnil se a pak to šlo. A přímo před očima komentátora Golf Channelu Mike Hrubého se mi na na Jamce číslo 11 podařila moc pěkná příhra z cca 100 metrů, a jednopat z kopce z čtyř pěti metrů, který přesně dojel v krásném tempu přímo do jamky. Par! Ano, potěšilo to. Moc!
Zobrazit přílohu 12726Zobrazit přílohu 12727Zobrazit přílohu 12728Zobrazit přílohu 12729Zobrazit přílohu 12730Zobrazit přílohu 12731
Je fakt, ze tomu neuveri asi nejen @mkopcak, ale @requo opravdu zavesil 5m+ dlouhy putt z kopce s nekolika breaky pred ocima Mika. Rana na nej zapusobila tak, ze o ni byla zminka i v ramci zaverecneho ceremonialu.
Mozna je Michal skryty putter, ktery ale potrebuje ty davy lidi kolem... anebo taky ne...
A jeste bych rad dodal, ze mi to treti misto Michal vlastne ukradl, protoze jsem mel 35stbl a v pripade shody bych sel na bednu ja.A k tem mym drivum zapomel dodat, ze zpravidla mel micek ve stejne pozici jako ja... jenze to hral sedmickou zelezem. Ach jo.
@macdav nas turnaj ma byt 22.8., opet Ypsilon. Blbe ale je, ze netusim zda tu budu, dam jeste vedet.![]()
Michale, konečně jsi hrál s pohodáři , kteří do toho nervou s vervou hodnou kanadských dřevorubců, odnes si z toho ten pozitivníNejlepší ale bylo, že jsme s Janem měli štěstí na parádní flajt díky páru Milana s Danielou. Daniela vyhrála Longest žen, Milan vyhrál celkově s počtem 83 ran svoji kategorii. Oba hráli prostě skvostně a s jakou lehkostí.
Kdyz ti vadi voda, musis na druhou devitkuVšimli jste si někdy, jak má [HASH=63]#Zbraslav[/HASH] naprosto nesmyslně málé netrefitelné grýny? A jak je všude děsně stromů? A jak hrajete furt přes vodu především první devítku? A jak jsou je to vlastně celé jedno velké bunkerové pískoviště? Ne? No já taky ne - do včerejška. Navštívili a trefili jsme s @Ferrry všechno i to co tam není - mimo fervejí, které jsou ovšem luxusní. Jinak Ferrry trefil berdíka na 4. Jamce. Great!
Já včera v rámci večerního [HASH=45]#Sunset[/HASH] nakonec 16 stb, lepší výsledek než jsem čekal, ale hra tomu pocitově neodpovídala. Jediná rovná rána byla jedna DDKK.
Hřiště včera v pořádku až na grýny. Zelené, ale v okolí jamky stav tristní, pitchmarky, sešlapáno - snad jen po víkendu. Jinak vše mi přišlo v pořádku. Hra nestála za moc, ale ve flajtu byla prča a moc bych rád poděkoval @Ferrry že se mnou a starším synem Fandou (syn neturnajově) šel - pusu měl náš Fanda celou dobu od ucha k uchu. Jo a náš včerejší vynález v rámci slušné mluvy před mládeží... že místo "do zkurv... pr..." se nové říká "Do bunkeru" je prý děsně coool a že to prý pofrčí! A že je to hustý. Nechápu. Ach jo. Stárnu.
Zobrazit přílohu 12760Zobrazit přílohu 12761Zobrazit přílohu 12762