Souhlas. Už teď je to tvrdý a mazalo to pěkně...Na Botanice na trojce se dělaj rekordy dobře . Vloni když byla FW totálně vyschlá a tvrdá jsem na ní zahrál 295 metrů. Doběh, nebo spíš doskok byl minimálně 60m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlas. Už teď je to tvrdý a mazalo to pěkně...Na Botanice na trojce se dělaj rekordy dobře . Vloni když byla FW totálně vyschlá a tvrdá jsem na ní zahrál 295 metrů. Doběh, nebo spíš doskok byl minimálně 60m
No, podle mě se to hlava nepobere, vždycky bude snaha na to tlačit, je třeba zlepšit HIz dnesniho polouprsaneho dne.
Zobrazit přílohu 12869
Zobrazit přílohu 12870
ukazka jak nechali narust travu, tam nema ani cenu chodit hledat
Dneska se podarilo zahrat 4 pary, 1 birdii a 1 eagla. Nepochopim, ze normalni hra je vetsinou dobry vysledek, pri ucasti na turnaji vetsinou uplna sracka. Jak se s tim vyporadat v hlave?
Na hřišti nemáš co pískat, nejsi na fotbale! ;-)Včerejší podvečerní hra se podobala hře v neděli dopoledne , hry probíhaly vpoho Výsledkem i hrou.
Ale co mne nejvíce popudilo byla hra a chování ”golfistů“ HI 0-6, jsou to sice výhraní hráči, ale právě tito si myslí, že nad ně není, nejenže mají mnozí problém i pozdravit( přesto si myslím, že na golfovém hřišti platí stejná etika, že mladší zdraví první a muž ženu) a nějaké telefonování je u mladších stejně samozřejmé jako nevhodná mluva. Stejné je to i u přesunu mezi jamkami , kde sice nestojí přímo na grýnu , ale v možné dopadové zóně a přitom se stačí posunout k označník své jamky tj z druhé stranysvého odpaliště, nebo dokončí hru a u grýnu si vykládají. A že ostatní už čekají ??( cca 10 min)
Tolikrát jsem si na hřišti nezapískal jako minulý týden! Máte to taky tak a nebo jsouto pouze ojedinělé náhody?
On nechtěl hned střílet.Na hřišti nemáš co pískat, nejsi na fotbale! ;-)
To jsem nikde , takovýto zákaz v pravidlech nenašel?Na hřišti nemáš co pískat, nejsi na fotbale! ;-)
To se nemusí nikde hledat, to buď máš, nebo nemáš...To jsem nikde , takovýto zákaz v pravidlech nenašel?
Taktéž zdravím @requo . Jsem rád, že jsme se alespoň takto v poklusu i s @kristyna seznámili. Je vidět, že jsi velice korektní gentleman - rána na jedničce byla mrcha krátká. Celkově jsem to měl opačně než ty. Když jsem měl po čtyřce +9 málem jsem s brekem utek že hřiště . Na pětce jsem to "vylepšil" bogýčkem, rezignoval a zbyllé čtyři jamky došel na pohodu v paru. A pak se v tom vyznejte. PS: zdravím [USER=807 řekl:@Izanagi[/USER] - jsem rád, že jsme se nakonec alespoň na chvilku viděli! Jak si nakonec dnes zahrál? První rána na jedničce byla v naprostém pořádku!
Takže šlajzy jsou pryč, gratuluju.první ranou a birdík z toho nakonec i byl