Náš "holčičí" flajt si na to tak stěžoval, ale já neslyšel nic. Asi jsem měl starosti sám se sebou...Co mě trochu vadilo byly sloupy el. vedení, ten jejich zvuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Náš "holčičí" flajt si na to tak stěžoval, ale já neslyšel nic. Asi jsem měl starosti sám se sebou...Co mě trochu vadilo byly sloupy el. vedení, ten jejich zvuk.
Už máš nové hole? Nebo jsi došel k závěru, že zahraješ stejně i se starými nefitovanými.dnes po dlouhe dobe relativne dobry vysledek, nebot se nejak potykam s 3drevem a driverem. Kratka hra dobra, pouze 27puttu a 34 STB
Zobrazit přílohu 13191
Zobrazit přílohu 13192
Kdo pozna hriste?
Zatim hraju se staryma holema .... ale uz se rysuji kandidati pomaluUž máš nové hole? Nebo jsi došel k závěru, že zahraješ stejně i se starými nefitovanými.
Nějakejma strašnejma prdelema podle waze, 50 minut...Kudy si tam jel?
Po strakonické exit 17 nový knin , přes velká lečice a pak už Slapy.Kudy si tam jel?
Nejlepsj cesta je pres Dobris a Novy Knin, podle me vyrazne pohodlnejsi nez sjezd na MnisekPo strakonické exit 17 nový knin , přes velká lečice a pak už Slapy.
Děkuji Pavlovi za nabídku nezávazného golfu, kterou jsem rád využil.Včera spolhra s @Francovka .
Zahájili jsme to po valašsku
v naší hospodě. Zobrazit přílohu 13200
Bylo to příjemné odpoledne. Dlouhou
chvíli při čekání jsme si krátili stejným
způsobem jak jsme začali.
Hra byla jak na houpačce.
Chvíli to šlo mně, chvíli Frantovi.
Slušný výsledek by to byl, pokud bychom hráli Texas.