- Jméno
- David
- Klub
- CGF
- HI (HCP)
- 23
Holt na to v tom telefonu blbě vidímDejve, chápu že tě můj famózní včerejší výkon na Slapech zaujal natolik, že ho chceš mít i ve svém příspěvku, ale nijak to nekoresponduje s tvým dnešním úžasným výkonem...![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Holt na to v tom telefonu blbě vidímDejve, chápu že tě můj famózní včerejší výkon na Slapech zaujal natolik, že ho chceš mít i ve svém příspěvku, ale nijak to nekoresponduje s tvým dnešním úžasným výkonem...![]()
Ne špatná, moje. A vůbec ne špatná!Zde první devitka z Pyšel,do prvního hodnocení se mi vloudila špatnáJinak můj novy HCP 24,6.
Myslím, že ten míček na 4 není v Africe, ale někde na UkrajiněPřidávám se k @TP_79, flajt byl na [HASH=45]#Sunset[/HASH] skvělej, opět! Hra už trošku haprovala. Neskutečný výkon ze Slap jsem samozřejmě nepotvrdil, ale na mě vlastně pořád dobrý. Nejpozitivnější moment se odehrál na 9. jamce, kde jsem nejen že nezastřelil nikoho na cyklostezce, ani na řece, ale dal jsem ji v paru, což se stává maximálně jednou za deset let.Nakopal bych si za jamku č. 8, par 5. Trefím tři super rány za sebou (230 metrový drajv na střed ferveje, 5 železo 160 metrů na fervej a wedží 90 metrů do greenu) a podělám to 3 paty.
Jamku č. 4 nekomentuju radši vůbec. Jakmile jdu z týčka třetí (první je někde v africe
), nikdy to nedopadne dobře.
[HASH=43]#Hodkovičky[/HASH] jsou i v těchto vedrech skutečně ve vynikající kondici, zelený, hustý, greeny rychlý a rovný. Super!
Zobrazit přílohu 13437
Forma drží, až mě to trochu děsí. Včera rychlá devítka na Botanice za +4. Přemýšlím, že zítra vyrazím na turnaj na Barboře. Nepřidá se někdo?
Vypadl ti výsledek s PO (přepočtená odchylka) 3,7Když to shrnu - 41 stable, 5 birdie, nezměněný HI. Tomu obzvláště nerozumím.
Dneska dáme Svobodné Hamry - jsem zvědav, jestli tady je taky blbě nanormováno!![]()
Není to na Zbraslavi prakticky nutnost..?PS: oba nas rozhodilo, kdyz k nam prijizdela marshallska bugina ve ktere sedel asiat. Je to az smesne, ale prvni co nas oba napadlo je, ze si nejaky klient spletl buginu. Docela nas to pobavilo. Zahy se ukazalo, ze je to opravdu Marshal chovajici se a delajici presne co ma. Timto se mu omlouvam za priblbe-xenofobne-predsudkove myslenky. Nejsu ja nekdy p***?![]()