Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
tam nebudou povolený káry a ty to jinka než s ní neumíš....Tak dneska jsem dal mladé buky, čekal jsem spíš něco parkoveho, a ona je to louka.. Spousta slepých jamek, hned jedničku jsem hrál úplně vedle (doprava).. Jelikož jsem měl káru tak na další jamky jsem se jezdil podívat.. hřiště jako takové žádný luxus, ale hrát se to určitě dá, všednodenní fee 900.. výsledek +16, odehráno one bals.. takže dobrý boggie player...a na domácím hřišti se těšte, jsem ve formě..
beru zpět. Koukám, že jsem spolu u červených. Budu lobovat o možnost bugyntam nebudou povolený káry a ty to jinka než s ní neumíš....
Ten krizový telefon na defibrilátor je tam jen pro seniorkyDalsi kolo seniorky, tentokrat na GC Schönfeld. Nadherne pocasi, paradni fairwaye, vysoka trava ale misty celkem ridka a docela ruchle a tvrde greeny. Upatlal jsem 33 STB.
Zobrazit přílohu 24604
Zobrazit přílohu 24605
Tady jsem si vyfotil vysokou travu a co se nestalo po odpalu z tee - poslal jsem tam driverem micek