Včera poprvé Karlštejn.
Sice pršelo když jsme přijížděli, ale radar sliboval, že když si dáme snídani a posuneme teetime, že uděláme dobře. Poslechli jsme a dobře udělali.
Hřiště - parádní. Bunkery tvrdé (beton) dost často plné vody, ale není se čemu divit. Prší prší. Ale nikde nestála na fairwaye voda. A ty greeny?? To prostě moje hlava nedala - prší jako prší a ony jsou rychlé. Míček nezpomaluje. Hezký.
Ale zvládli jsme to skoro bez deštníku. První jamka. A potom 17. A 18.
Moje hra?
- greeny horší standard
- na můj driver styl "rozprašovač míčků" bylo hřiště trochu užší, ale jenom 2 míčky.
- 2 jamky jsem nebyl schopen z tyčka dát odpal. Pak jsem si všiml, že jsem si omylem vzal kratší týčko (jsem jelito)
Ale hřiště parádní, restaurace parádní, paní v restauraci taková smutná, ale v pohodě.
A pak se mi stala věc neuvěřitelná. Na dvojce, která je milosrdná k mým šlajzům jsem to trefil tak, že to letělo směr green. Protože na jedničce jsem svůj oblíbený míček poslal na driving, tak jsem z bagu vytáhl nějaký callaway 2. Spoluhráči byli na fairway, já hledám pod stromy. Najdu míček, kouknu callaway 2, váz u hůl a hezkou ranou (se musím pochválit) na green. Procházíme na green (jsme 3) a u něj leží 4 míčky. Z toho 2x callaway 2. První rána ztekla až ke greenu.
No nic. Výhledy na Karlštejn luxusní. Hřiště zábavné a zázemí super. Takže tam ještě pojedu.
Pár fotek (trochu nás honili počasí).