Středa MB s kamarádem - hřiště bez problémů, fw pěkné, občas trochu řídká tráva, ale naprosto v klidu, rafy trochu vyšší, takže se občas hůř hledalo, ale nic zásadního (nemám tam hrát) a hraje se z nich úplně v klidu...greeny konzistentní, jezdí pěkně, žádný super fofrnící, ale také ne pomalé, za mě
poměrně dost lidí na normální středu odpoledne, hodně lidí na buggy (bylo vedro) - šli jsme ve dvou (hrajeme troufnu si říci rychle) a pouštěli jsme dvakrát dvojflaj na buggyně a po devítce jsme si museli dát pivo (jinak to prostě nešlo)...k mojí hře - drive až na dvě blbosti super - je tedy pravda, že jak je sucho/tvrdo, tak má člověk pocit, že drivuje strááááášně daleko, ale prostě to jede, jede, jede...první devítku jsem nemohl trefit železa, buď to zátah nebo po zemi (po zemi lepší - to to aspoň jde rovně a ztratíš jen vzdálenost a vzhledem k tvrdosti fw ne zase tolik - zátah bylo hledání mezi stromky apod.
) - prostě prasení, kdy jen doufáš, že to přeskočí na parťáka
na greenech lehký nadstandard...na druhou devítku už jsem se srovnal (pivo je prostě lék na všechno) a lehce jsem předal peška kamarádovi...ten měl tedy hlavní problém, že si vzal oranžové tričko a to se místním muškám prostě líbilo - já jsem mu tedy řekl, že by si měl občas to triko vyprat, ale tvrdil, že je to barvou
- prostě měl na zádech 795 mušek a kolem hlavy 312....celkem 94 z bílých se 4mi trestnými (uááááááá - ale prostě prasení první devítky)...30 patů je dobrý, ale je ovlivněno prasením železy a čipováním (mimo regulaci)...
Čtvrtek Ypsilon - hřiště tvrdé, na některých fw sesekali dost na krátko a asi nedozavlažili, takže veké suché fleky...greeny nejlepší letošní na Y, konzistentní, není to rychlost Albík, ale to bych ani nechtěl
za mě naprosto v klidu...rafyhratelné, hledatelné...takže kromě některých vyprachlých fw velmi dobrá kvalita....k mé hře - driver opět nadstandard - na 17tcejsem bylpo drivu na 100 m, ale opět velký vliv tvrdosti/suchosti hřiště, ale proč se nepochválit, že...kámoši to za mě neudělají
šli jsme z desítky a druhou devítku (tedy první
) jsme hráli texas a bylo to super napínavé, zajímavé a vyhráli jsme, takže jsem měl pití zadarmo
je to fakt dobrej sranda formát, úplně jiný golf - hodně o přemýšlení, kdo první a jak - prostě jiný sport...skončili jsme ve 21hod, dali si výbornou krkovičku (škoda, že jsem nemohl pivo - autem), krásné posezení na terase, prostě reklama na čvrteční podvečer jak ze žurnálu...život je krásný