- HI (HCP)
- 14,2
V utery jsem byl na fittingu na kterej jsem vyhral poukaz na Grabstejne. Diky @requo. Nemel jsem v umyslu zadnou hul kupovat, coz jsem predem hlasil. Jen zkontrolovat zeleza, jestli je na nich potreba neco upravit, protoze jsem na fittingu nikdy nebyl. Vecer predtim jsem se byl rozehrat na driving, abych neprijel uplne jalovej, jen jeden kosik a vse jsem zahral jak jsem chtel, uplna pohoda. Coz samozrejme znaci velky spatny, at uz pred hrou, turnajem a i tim fittingem. Pan rikal at se rozehraju se sedmickou, coz ted zpetne vidim ze byla chyba, mel jsem si vzit pw nebo gw jako vzdy a jen se rozpinkat. Velikost gripu mam dobrou, prodlouzeni taky spravne, lie angle by mohl byt 0,5-1* upright ale pry v pohode. No a co se tyce dalsich dat, tak za jediny pozitivum lze zminit club path in to out stabilne 3-5* a tim to konci. Protoze face angle byl pokazdy trochu otevrenej a nedokazal jsem to zavrit, takze vse doleva, ale hodne. Ani ne tak ta draw co nezacne tocit zpet, ale proste spatne zamireny vlevo rovne, a pozdeji kdyz uz prisla unava i pushfade. Carry mizerna, prizemni mrchy, delsi zeleza vubec ani z tycka. Trochu mi nesedelo palit do ty plachty, spatne jsem si k tomu stoupnul a i kontakt s mekkou podlouzkou byl spatnej. Jediny tri dobry rany s dobrou vejskou, draw a stabilni carry byly s Srixon ZX5. Coz byla dalsi rana pro my skoro 20let stary zeleza ktery v dohledny dobe nebudu menit. Vazne me prekvapilo jak tak kompaktni, a profilem mala hlava je snadno hratelna. Ta technologie se posunula o hodne i v tech zelezech. Taky si myslim ze maj trochu lehci swingweight nez mam ja a proto mi to v tu chvili s nima slo. Ale pri 25k za sadu, i presto ze je to oproti ostatnim oem vyborna cena to ted nepripada v uvahu. Mozna kdyby se nekde objevily z druhy ruky Byl jsem na sebe fakt nastvanej, ze to zrovna neslo a tim ztracenej cas jak muj, tak fittera.
Srovnat jsem se s tim dokazal az dneska, takze jsem na posledni chvili jel na blint prepadnout @Sauron do Kotliny. A udelal jsem dobre,protoze jsme si myslim hezky zahrali a pokecali a ja nakonec zahral na devitku muj nejlepsi vysledek, +5. Ctyri pary, pet bogie, nekolik nepovedenejch ran, ale jen jedna 4i vyhozena doleva, zbytek rovne, nebo i ta draw se dostavila. Druhou devitku jsem sel sam a uz to bylo horsi, uz to bylo unaveny a skoncil sem snad ve vsech problemech kterejch me v prvnim kole pruvodce vyvaroval. Hriste v super stavu, greeny se mi moc libily, jen roughy podel fairwayi bych nechal trochu vyssi, takhle jsou suchy a micek vzdy lezi na hline a tezko se z toho hraje
Srovnat jsem se s tim dokazal az dneska, takze jsem na posledni chvili jel na blint prepadnout @Sauron do Kotliny. A udelal jsem dobre,protoze jsme si myslim hezky zahrali a pokecali a ja nakonec zahral na devitku muj nejlepsi vysledek, +5. Ctyri pary, pet bogie, nekolik nepovedenejch ran, ale jen jedna 4i vyhozena doleva, zbytek rovne, nebo i ta draw se dostavila. Druhou devitku jsem sel sam a uz to bylo horsi, uz to bylo unaveny a skoncil sem snad ve vsech problemech kterejch me v prvnim kole pruvodce vyvaroval. Hriste v super stavu, greeny se mi moc libily, jen roughy podel fairwayi bych nechal trochu vyssi, takhle jsou suchy a micek vzdy lezi na hline a tezko se z toho hraje
Přílohy
Upraveno: