Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
koukám, že ty zvířata se vám dost podobají26.7.2022 • 9j. Zlín: 41 ran, 18 patů (by mGolf)
Docela dneska deštík, tady ve Zlínském kraji, kde trávíme rodinou dovolenou. Přímo v Lázních Kostelec - Zlín. Takže dopoledne jsme šli do zoo Zlín a to byl naprosto famózní zážitek. Vím, že je to tady o golfu, ale místní zoo je dobré nevynechat. Moc se mi líbila, díky dešti bylo prázdno, některá zvířata si tu padající vodu užívala... Parádní zážitek. A můžete si tu pohladit i rejnoky! A je tam prťavej slon! Moc hezká procházka. Chyba vynechat. Tak. A zpět ke golfu.
Dali jsme s @kristyna, Fandou a Honzíkem odpoledne resortní devítku Lázně Kostelec - Zlín. Hned první jamka - Honza par. Má to asi 120 metrů, dolů panelák, hraje se z terasy 19.jamky (nechal jsem ji přejmenovat, když už tu jsem ). Ten náš špunt to kopnul před sebe driverem na 40 metrů... a dokutálo se to dalších 80 metrů až na grýn. A on zahraje takový nudný par! K čemu mi byla trefená wedge, která skončila těsně u grýnu po ukázkové trajektorii. Bogie! A pak že se hraje na krásu. Hřiště poměrně zajímavé, ale asi by mě každý den nebavilo. Za chvíli (zítra nebo pozítří, až to trošku uzraje, možná půjdeme ještě jednou) sepíšu recenzi, tak jen krátce: velká převýšení, suché ferveje, ale díky bohatému dopo dešti aktuálně hratelné. Zklamaly mě trochu grýny, chlupatější, než v Komárně. Trochu zvláštní je kombinace dvou dlouhých pětiparů za sebou, dohromady skoro kilák (jamky 4 a 5). Mé vysledné skóre plus šest na devět jamek je pro mě super, ne vždy dobře umístěné první rány zachránily skoro vždy prihry do grýnu. A pak ty pomalý grýny - prostě to neodjelo nikdy dopryč. Moc mě potěšil na konci zahraný par na místně ikonické horolezecké devitce. Takovou jamku, pravda, jsem ještě neviděl. To je krpál! První rána mírně vyhozená trojka pěkně na výhled na placku pod kopec (jestli se tomu tak dá říkat tady), druhá rána železem vychovaně přes strom v půlce kopce až na grýn - to se tady počítá. Škoda že z toho nebylo birdie, ale jen par. Jasně, náhoda, ale potěší to.
Zobrazit přílohu 31806Zobrazit přílohu 31807Zobrazit přílohu 31808Zobrazit přílohu 31809Zobrazit přílohu 31810
Všechny moc zdravíme!
Zrovna 16. je krátký skórovatelný PAR5…
Pak přišla 16 a rituální sebevražda, škrt a vymalováno. …
Drive nízký šlajz do stromu vedle mostku, míček vypadl na cestu. Drop mimo cestu. Druhá lehký šlajz vpravo do rafu asi 130 od začátku greenu. Třetí mrdka z rafu do rafu asi 50m. Čtvrtá topina wedží půl metru nad zemí vlevo za green do vody. Pátá trestná. Šestá mrdka wedží metr před sebe. Sedmá další mrdka dva metry na začátek greenu. Osmá moc krátký dlouhý pat. Devátá třímetrák mimo. Škrt.Zrovna 16. je krátký skórovatelný PAR5
Aut neno problém se stromy?
To maj lidi z toho, že nepřijedou večer předem, aby u nás přespali a ráno v pohodě ty 3 km na hřiště dojeli.Dnes turnaj v České Lípě, naspal jsem něco přes 3 hodiny a byl jsem rád, že jsem tam vůbec dojel. Přesvědčení, že netrefím míček a bude po třech jamkách vymalováno se nenaplnilo, zuby nehty jsem se držel a zachraňoval hlavně na druhé devítce mizernou hru železy a wedgemi skvělým patováním.
Pak přišla 16 a rituální sebevražda, škrt a vymalováno. Nasranej jsem to došel důstojně par a bogey. I přes škrt jamky slušné stb a potěšilo snížení HI. A taky že parťák i přes piskování jak mu to nejde posbíral 45 stb a svoji kategorii vyhrál.
Hřiště v parádním stavu, lehce pršelo a pofukovalo, 14 stupňů nepotěšilo, řízek s brsalátem ano.
Večer předem maj lidi úplně jiný starostiTo maj lidi z toho, že nepřijedou večer předem, aby u nás přespali a ráno v pohodě ty 3 km na hřiště dojeli.
Hezkej popis, kdes to viděl?27.7.2022 Mstětice
Slušná hra a dva škrty. Začal jsem bogey, par, dabl, bogey, dabl. Tak jsem si říkal, že to bude dobry. Rituální sebevraždu jsem spáchal na 10-11, dva škrty.
10: zátah do bio, 3. menší zátah, raf, 4. do ohybu dolů, 5. krátká kvůli návrtu hned u kraje, žlutá voda, 7. dlouhý čip, 8. pat z kopce přejeto, 9 zvedám
11: kratší drive, 2. socket do outu /tyhle rány přijdou vždycky, když je z toho prů.ser/, 4. zátah, 5. slušně trefená rána na foregreen, 6. topnutý čip do rafu, 7. zpět, 8 putt který jel do Rokycan, 9. se.u na to kurva to jsou nervy
nakonec 34 STB a 3. místo v kategorii.
Chtěl jsem napsat Seppuku, ale nebyl jsem si jist, jestli bych byl pochopen (i když Bohouš už tady není). A představa, jak ti pošimrám ego, mi udělala dobře na játraHezkej popis, kdes to viděl?
No vidíš, konečně někomu došlo, jak to potřebuju.Chtěl jsem napsat Seppuku, ale nebyl jsem si jist, jestli bych byl pochopen (i když Bohouš už tady není). A představa, jak ti pošimrám ego, mi udělala dobře na játra
ty šaty ti moc slušíRozehraně.
Během rodinné dovolené, která trvá čtvrtý den, jsem byla počtvrté na hřišti. Opět jsme si zahráli Kostelec, tentokrát jen s @requo. Po dnešní procházce po Kroměříži jsem si nebyla jistá zda to zvládnu. Vždyť včera jsem hráli dvakrát Horal a ten byl s vozíkem poměrně náročný. Ale hra se vydařila! Počasí krásné, nikdo nespěchal a hlavně to lítalo. První rána z terasy na grýn, skvělé. Na 6. jamce vedl Michal 2:0. Mám ještě šanci? Sedmičku jsem zahrála v paru. Na osmé jamce, tří paru, první nešla na grýn, ale druhá a třetí rána skvělá. Takže par. Rozhodovala poslední jamka, která při minule hře byla mým velkým trávením. Tentokrát to bylo lepší, ale na Michalovu hru to nestačilo.
Mám krásný zážitek z podvečerní hry a tak to má být. Zobrazit přílohu 31858Zobrazit přílohu 31859Zobrazit přílohu 31860