Tady si někdo koleduje Ale výslužka nebude příjemnáŽlutý jsou pro děti Dobrá práce!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tady si někdo koleduje Ale výslužka nebude příjemnáŽlutý jsou pro děti Dobrá práce!
Neboj, taky na něj dojdeTo jsem teda dost přerostlé dítě
Chce to určitou výkonnost, aby se člověk zbytečně netrápil, ale na druhou stranu se tam jede především kvůli tomu okolo a samotná hra je druhořadá. Mimochodem můj kamarád (hcp 30) se kterým jsem tam byl, tak zahrál první osmnáctku za 135 ran , takže buďte v pohodě.@davidfara - nádherný fotky! Díky! Přesně tohle slibuji @kristyna za odměnu, až bude hrát (zahraje) pod sto. Plus wellness. Krása, závidím!
Ano, přesně tam jsem se pokoušel zahrát Hřiště není extra dlouhý (6000m z bílých, pro porovnání Slapy mají 5600?), ale většina jamek vypadá takhle, takže ani driver nepřipadá v úvahu.Ta třetí fotka, to je cesta od předchozího grýnu nebo se tam chystáš hrát? Jestli za B, tak mazec!
takže ani driver nepřipadá v úvahu
a co treba nakej spolecnej vejlet 19.jamky? jaro/leto pristi rok?@davidfara - nádherný fotky! Díky! Přesně tohle slibuji @kristyna za odměnu, až bude hrát (zahraje) pod sto. Plus wellness. Krása, závidím!
Rezervovat hooooooodně dopředu, mají jen 10 pokojů a jsou stále plné. Když se tam hrála challenge tour před 2 týdny, tak v okolí už nebyly žádné volné hotely, tak někteří hráči každý den i 2 hodiny dojíždělia co treba nakej spolecnej vejlet 19.jamky? jaro/leto pristi rok?
A následně mne zaujalo rozdělení hřišť v Mgolfu.
Totální placka Hluboká je tam zavedena jako sportovní hřiště, zatímco řada dalších, od Motola až po Kořenec, jsou hřiště rekreační. Nikdy jsem si toho dělení nevšiml a vůbec netuším, jaká jsou kritéria.
a co treba nakej spolecnej vejlet 19.jamky? jaro/leto pristi rok?
Pomalu končím turné po jihočeských hřištích, Čertovo břemeno, Bechyně, Písek, Hluboká a Český Krumlov, nic k extra zaznamenání, nicméně jestli mne něco zaujalo,tak některá věnování na jamkách v Bechyni, tomu tleskám.
Jen doplneni: Normalne umi udelat balicek i s ubytovanim ve 12km vzdalenem Hainfeldu v pensionu jednoho z mistnich hracu. A ubytovani i tam bylo fajn, mistni hospoda s "dietnimi" specialitami taky. Ale bydlet nahore v miste je samozrejme mnohem pohodlnejsi.Rezervovat hooooooodně dopředu, mají jen 10 pokojů a jsou stále plné. Když se tam hrála challenge tour před 2 týdny, tak v okolí už nebyly žádné volné hotely, tak někteří hráči každý den i 2 hodiny dojížděli
Počkat, ta paní se jmenuje Wittmann? Já se jí ptal na to kdo že to vlastně je ten WIttmann a nezmínila se, jen že tam pracuje celá její rodina.Jen doplneni: Normalne umi udelat balicek i s ubytovanim ve 12km vzdalenem Hainfeldu v pensionu jednoho z mistnich hracu. A ubytovani i tam bylo fajn, mistni hospoda s "dietnimi" specialitami taky. Ale bydlet nahore v miste je samozrejme mnohem pohodlnejsi.
Jinak fotky paradni, popis naprosto presny vcetne svaciny po 9ce u pani Wittmann. Za sebe osobne muzu vse jen a jen potvrdit a to vcetne nazoru, ze je to NEJLEPSI HRISTE v EVROPE.
Pokud je mi známo, tak je to madam z rodiny Wittmannů, která je za tímto krásným hřištěm. Každopádně Franz Wittmann je rodák z Ramsau a je to bývalý závodník rallye. Absolutně nechápu, jak se jim povedlo to prosadit v té přírodě proti rakouským zeleným - a že se tam toho muselo vykácet a upravit, aby to byl takový skvost.Počkat, ta paní se jmenuje Wittmann? Já se jí ptal na to kdo že to vlastně je ten WIttmann a nezmínila se, jen že tam pracuje celá její rodina.