Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nádhera! Boží13.11.2022 • Ypsilon - Liberec: 87 ran, 35 patů, 38stb (by mGolf)
Zobrazit přílohu 33508
Po té co jsem konečně strávil včerejší husu jsem to šel vychodit. Výběr hřistě dle předpovědi počasí naštěstí vyšel, celý den azůro a 10 stupňů.
Sice trochu foukalo, ale tím jsem se nenechal rozhodit. Hřiště v top stavu, kromě grýnů, které jsou po aerifikaci a zapískované, ale patovat se na tom dalo.
Moje hra na to že je listopad téměř neuvěřitelná. Tedy kromě osmičky, nevěřil bych kolik na jedné jamce dokážu vymyslet a zahrát nesmyslů.
Celkově spokojenost, naprosto parádní den na golfu.
Přidávám pár provokativních náladovek.
Zobrazit přílohu 33510Zobrazit přílohu 33511Zobrazit přílohu 33512
jj, to jsem dle popisu zcela jistě já .Pokud jsi ten elegantní chlapec s pěstěným plnovousem, pak myslím, že jsem tě viděl na grýnu jedenáctky.
tak to pak jo a jeden z vás tleskal za put spoluhráče. tuším, že to bylo u něj do birdie....spíš si myslím že jsem byl ti dva pánové . Pokud byli poněkud tělnatější byl jsem to já
Přesně tak, ten tleskající fešák jsem byl já . Ten pat byl moc pěkný, navíc asi dvě minuty po tom co jsem na osmičce napsal 10, takže mi udělalo radost, že každej není takovej blb jako játak to pak jo a jeden z vás tleskal za put spoluhráče. tuším, že to bylo u něj do birdie....
byly rozpíchaný grýny, tím bych to uzavřelPřesně tak, ten tleskající fešák jsem byl já . Ten pat byl moc pěkný, navíc asi dvě minuty po tom co jsem na osmičce napsal 10, takže mi udělalo radost, že každej není takovej blb jako já
A ten klanějící jsem byl já. Bylo to opravdu do birdie. Ten den dokonce druhé a poslední.Přesně tak, ten tleskající fešák jsem byl já . Ten pat byl moc pěkný, navíc asi dvě minuty po tom co jsem na osmičce napsal 10, takže mi udělalo radost, že každej není takovej blb jako já
Fuj, hnusný sluníčko, lepší je neproniknutelná mlhaAniž bychom vás chtěli nějak nasr.t.....tak zdravíme moc všechny jamkaře z prosluněného golfového ráje v Beleku....
Hm, golf možná dobrý. Ale ta společnost... Něco mladšího by nebylo?Aniž bychom vás chtěli nějak nasr.t.....tak zdravíme moc všechny jamkaře z prosluněného golfového ráje v Beleku....
Ty dokážeš překvapit.Něco mladšího by nebylo?
To je tak když nabízej Utra senior discount…Hm, golf možná dobrý. Ale ta společnost... Něco mladšího by nebylo?
Od středy Cornelia Faldo, už se nemůžu dočkat...Aniž bychom vás chtěli nějak nasr.t.....tak zdravíme moc všechny jamkaře z prosluněného golfového ráje v Beleku....