Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jak jsi to hrál?Tak jsem zahájil sezónu v HořeZobrazit přílohu 35219
By mě zajímalo, jestli bych to mohl zahrát bez kontaktu s míčem - že bych to napálil do spodu přes haluz (větev)Tak jsem zahájil sezónu v HořeZobrazit přílohu 35219
Můžeš, pokud při nápřahu něco neohneš nebo nezlomíš.By mě zajímalo, jestli bych to mohl zahrát bez kontaktu s míčem - že bych to napálil do spodu přes haluz (větev)
Upřesním, že ohnout i zlomit při nápřahu můžeš cokoli, pokud ránu (dopředný pohyb hole s úmyslem zasáhnout míč) dokončíš. Pokud bys potom zlomení v nápřahu svou akci zastavil a to zvýhodnění prostoru pro nápřah by bylo významné, pak bys byl trestán…Můžeš, pokud při nápřahu něco neohneš nebo nezlomíš.
No, tady je krásně vidět, jak je vše relativní.V neděli jsem to měl za 79, což byl vyrovnaný best po skoro 8 měsících, včera jsem pokořil další milník a to nejhorší skóre od 03/2021
A tu 18ku jsem ani nedohrál, to jsem dopočítal jak by to asi nejspíš dopadlo
Zobrazit přílohu 35227
No, tady je krásně vidět, jak je vše relativní.
Co já bych dal za Beřovice za 96 A někdo jiný je z toho smutný
Rozumím, myšlení máme podobné.Na druhou stranu, kdybych se znovu rozhodoval jestli to v práci po obědě zabalím a pojedu vyseknout 96 do Beřovic, tak jedu
Včera jsem si střihl první letošní turnaj. Od začátku se nedařila hra z odpaliště, trefil jsem ten driver slušně asi 3x, vrcholilo to topinkami na 14. a 15. jamce - obě double a zabil to při 4. ráně na 18 když jsem vykouzlil shank wedží - triple. Podržel mě hlavně patr a krátká hra. Zajímavý je i počet grýnů v regulaci na druhé devítce - žádný Dost foukalo ale pršet začalo až když jsem nastoupil do auta. Lehký posun HI 7,2 - 6,8.
Další turnaj plánuji v sobotu v Berouně, máme ještě jedno místo ve flajtu, kdyby někdo šel taky.
Zobrazit přílohu 35257
Nechci se moc opakovat, ale nedá mi to.Včera jsem si střihl první letošní turnaj. Od začátku se nedařila hra z odpaliště, trefil jsem ten driver slušně asi 3x, vrcholilo to topinkami na 14. a 15. jamce - obě double a zabil to při 4. ráně na 18 když jsem vykouzlil shank wedží - triple. Podržel mě hlavně patr a krátká hra. Zajímavý je i počet grýnů v regulaci na druhé devítce - žádný Dost foukalo ale pršet začalo až když jsem nastoupil do auta. Lehký posun HI 7,2 - 6,8.
Další turnaj plánuji v sobotu v Berouně, máme ještě jedno místo ve flajtu, kdyby někdo šel taky.
Zobrazit přílohu 35257
Tak jako chápu, noAle ten driver fakt nechodil:
3 - zatažený doprava na kopečky
4 - brutálně na patku do bunkeru
6 - šlajz doleva ale odraz od stromu zpět na fairway
8 - opět patka vlevo
9 - nízká jebka asi 170m od odpaliště
11 - šlajz ke grýnu 12 jamky
13 - opět šlajz doleva pod stromky
14 - topinka asi 130m od odpaliště
15 - topinka 150m od odpaliště
18 - opět patka bez metrů
Takže tady nemůže být o nějaké spokojenosti ani řeč
Hrát ten turnaj v Poděbradech, tak jsem někde na 95.
Jestli máš v sobotu volno, pojď do Berouna.