Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Dnes poslední letošní hra -číslo 183. Když jsem začátkem listopadu v práci kolegům ohlásil, že mám 157 her, prohlásili že jsem blázen když jsem v průměru každý druhý den na hřišti. Když jsem číslo upřesnil na potřebných 183 hecli mě, že to určitě nedám - to neměli dělat, zatvrdil jsem se v odhodlání to odehrát. Začátkem prosince jsem na hřišti uklouzl a naje... si koleno 🥺. Už jsem to pomalu vzdával, ale nakonec jsem zbylé hry nějak odpajdal a cíl splněn 👍💪😄. Sice moc nemůžu chodit, ale co už. Závislák udělá pro svou dávku téměř cokoli, že 🤣

Je to zmrzlý jako prase, ale pořád lepší než sedět doma. Dokonce pár rekordů padlo, třeba 7i na 18. jamce díky trefenemu grynu ležela 187m💪, nebo 9i na 5. 162m. Zítra poslední letošní hra a kašlu na to, další tee time až 1. ledna

Screenshot_20241228_182037_Garmin Golf.webp
20241228_124132.webp

V rozporu s tématem jsem nehrál nijak, ale alespoň jsem vzal zbytek rodiny na driving, protože takovému počasí v Hořehledech se odolat nedalo.
Zobrazit přílohu 47040Zobrazit přílohu 47039
Nádhera:)......a u nás (Český Ráj) už třetí den v kuse mlha a na všem omrzlice...nebo jinovatka.....nebo jak se ty s..čky jmenujou:(

Tak ukončuji sezónu 2024.

Odehráno cca. 70 her ( 18j )
HI 6,9 - 5,1

Nejlepší výsledek - 74 (Beřovice)
birdie - 69x (nejvíce 4 v jednom kole)
Nejlepší první devítka (E) druhá (-1)
Nejvíc parů během jedné hry - 15
Měsíc s nejvíce birdie - červenec (11)
Nejvíc parů v řadě - 11
Nejdelší drajv - 308m (Beřovice 13j)
Nejdelší hole out - 24m
Nejvíce po sobě jdoucích jamek bez trojpatu - 33

Bohužel opět málo nových hřišť odehraných u nás - letos jen Grabštejn - zbytek klasický mix Beřovic (doma), Karlštejna (mám to tam rád), Darové (tam je doma brácha) a Mstětic.
Opět bez eaglu - šance byly, nespadlo to. Viděl jsem dvě esa (nebyly moje).

Celkové hodnocení 9/10 :)

Teď zimní pauza po dlouhé sezoně a 1.1. v 10h otevřeme novou.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom