- Klub
- GC Svatý jan
- HI (HCP)
- PRO
V úterý fitting driveru v bestgolfu. Cíl byl jasný, chtěl jsem vyzkoušet titleisty, začal jsem s TSi4, extrastiff 65g a lítalo to famózně. Bylo mi řečeno, že i hráči na túře preferují spíše model TSi3, protože víc odpouští, ale po vyzkoušení "více odpouštějícího" driveru jsem zjistil, že s ním mám ještě větší rozptyl, než s "neodpouštěcím", hooky i mimo driving . Pak jsem ještě zkoušel pro zajímavost jinou hlavu (callaway rogue), protože jsem měl celý život drivery od calllawaye, ale pocit nebyl nic moc, a navíc i dobře trefená rána byla z nevysvětlitelného důvodu v totalu o 30m kratší. Vrátil jsem se tedy k TSi4 a bylo rozhodnuto, tohle je fotka asi nejlepšího drivu, co se hodnot týče. Jediné, co jsem na tom chtěl upravit byl spin, představoval bych si 1500-2000, ale to bych musel mít 6 stupňový driver a to mi nikdo neudělá. Bohužel čekací lhůty jsou teď nesmyslně dlouhé, min 8-9 týdnů a s těmi konfiguracemi, co bych si tam dal navíc, by to bylo ještě na delší dobu (lie +3 stupně, prodloužení hole +0,5palce a snížení loftu na 7 stupňů), nakonec jsem si z tohohle důvodu odnesl rovnou driver z shopu, neboť jsem netrpělivý.
Takže si odnáším driver Titleist TSi4, extrastiff 65g, loft 8,25 stupně, dneska ho půjdu konečně vyzkoušet ven.
Takže si odnáším driver Titleist TSi4, extrastiff 65g, loft 8,25 stupně, dneska ho půjdu konečně vyzkoušet ven.