- Klub
- GRČM (Black Bridge)
Ale jo, klidne posli i rucnik, i kdyz odznacek by stacilHeh, no dobře, ok. Nechceš ručník, alespoň? Máš to tam a dík.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale jo, klidne posli i rucnik, i kdyz odznacek by stacilHeh, no dobře, ok. Nechceš ručník, alespoň? Máš to tam a dík.
Ahoj. Prosím o odznak 1. vítězství v turnaji ve své kategorii. Teda pokud se na to vztahuje
http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=504946995
tak se hlásím o ty odznaky WITB název "mini WITB" , hcp mám 14,3 takže ELITE , pokořeno 90 a dnes v Olomouci 2x berdie prví hned na jamce č.1 chip in z 10 metrů a Jamka č.5 je braná jako druhá nejtěžší ale mě příjde nejjednoduší drive , hybrid , 56 wedge , jeden putt ze dvou metrů
Ale jo, klidne posli i rucnik, i kdyz odznacek by stacil
Neuvazene jsem minuly rok nakoupil uterky od Callaway, az aspon jednu znicim tak, ze pujde jako hadr do auta tak vemu obrendovanej "jamkovej" dej mi sezonu, mozna dve
Hlásím první letošní birdie! Zbraslav, jak jinak, jamka číslo 6. Bílá odpaliště. Hybrid 4 těsně před fervej bunker. 52 cca na 4 metry "pod tyč". Pat líznul zleva jamku a pak se zpět vrátil a skončil v jamce.
Tak dnes to docela slo ... Sunday Cup, Molitorov
- Golfové dovednosti (od registrace na 19jamce)
- Pokořeno 100, konkretne 95 ran
- Birdie 1x - 14. jamka, lavy dogleg, drevom 4 lahky uder v sade z kopca priamo az na koniec fairway (da sa aj driverom na green ... ale naco ), potom prihravka 56• wedge do greenu a jednopat
- Golfové turnaje (od registrace na 19jamce - odkazy na výsledky na čgf! ... doplnim z kompu, jsem na mobilu)
- Turnaj TOP5 1x
- Turnaj Vítěz! 1x (ten isty turnaj )
Prosim o prideleni odznaku:
WITB - foto jeste doplnim
Ucastnik GOLFakce
HCP Maste (9,2)
Ceska Hriste: 61
Pokoreno 80
Birdie: 28x
Hole in One na Slapech na jamce c. 13 dne 1.12.2013
Diky
oni jsou zvykli ode me, za chvili ti to zacnou vycitat, to, ze jsi dobrejOK, ty cisla jsem psal za letosek, rekl bych, ze to je vic srovnatelne s ostatnima nez od registrace, jelikoz ja nejsem registrovan ani tyden ...
A zrovna se mi trochu prestalo darit
Tak za ten necely tyden jenom 2x birdie.
Nebude ti to otravne kdyz ti tady budu psat kazdy den kolik jsem dal birdiku ?
OK, ty cisla jsem psal za letosek, rekl bych, ze to je vic srovnatelne s ostatnima nez od registrace, jelikoz ja nejsem registrovan ani tyden ...
A zrovna se mi trochu prestalo darit
Tak za ten necely tyden jenom 2x birdie.
Nebude ti to otravne kdyz ti tady budu psat kazdy den kolik jsem dal birdiku ?
Tak prosim o odznak za propagaci.
Dekuju
ale ale ale, ten green vypada suprove a nam o tom nikdo nerekl ...... to jsou vsechny takhle super??Jestli jsem dobře pochopila pravidla po opakovaných změnách, tak prosím o první pořádný odznáček - před chvílí první birdie letos - druhý v mém golfovém životě, takže událost a myslím, že se docela povedlo. Česká Lípa jamka číslo 3, PAR 3, z červených 120 m, 7i na forgreen vpravo na úroveň jamky, která byla navrtaná zhruba v půlce šířky greenu, což je 17 m, takže pat těch asi 8? m (nemám vůbec odhad na vzdálenosti) rovnou do jamky. A zrovna žádný diváci.
Jo, už jsem to tu zmiňovala. Greeny jsou v perfektním stavu, fairwaye po těch deštích dnes byly místama mokrý, ale hrát se dalo v pohodě. Ještě mám z dneška vyfoceny green na jedničce, ale fotku dám do galerie do České Lípy, abych zas nedostala vynadano, že zapleveluju jiný vlákno.ale ale ale, ten green vypada suprove a nam o tom nikdo nerekl ...... to jsou vsechny takhle super??
Slíbené fotka je v galerii Česká Lípaale ale ale, ten green vypada suprove a nam o tom nikdo nerekl ...... to jsou vsechny takhle super??