Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

Heh, no dobře, ok. Nechceš ručník, alespoň? Máš to tam a dík. :)
Ale jo, klidne posli i rucnik, i kdyz odznacek by stacil :D

Ahoj. Prosím o odznak 1. vítězství v turnaji ve své kategorii. Teda pokud se na to vztahuje :)
http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=504946995

Máš to tam, pro Vítěze turnaje a TOP5 musí být minimálně 10 účastníků, pro TOP10 minimálně 15 účastníků v hodnocené kategorii (turnaji). Gratuluji ke krásnému, dle výsledků, naprosto soupeře degradujícímu vítězství! :)

tak se hlásím o ty odznaky WITB název "mini WITB" , hcp mám 14,3 takže ELITE , pokořeno 90 a dnes v Olomouci 2x berdie prví hned na jamce č.1 chip in z 10 metrů :) a Jamka č.5 je braná jako druhá nejtěžší ale mě příjde nejjednoduší :) drive , hybrid , 56 wedge , jeden putt ze dvou metrů :)

Připnuto. Za birdie zatím "1st", další meta je deset. :)

Ale jo, klidne posli i rucnik, i kdyz odznacek by stacil :D

Já bych ti ho i poslal, ale od nějaké doby, co zjistila všechno má žena @kristyna, si tyhle předměty a jejich distribuci vzala pod křídla ona. Tuším že za něj chce 350,-. A nebo až se uvidíme, vymyslím nějakou soutěž a bude to jako cena - to mám povoleno. :)

Upraveno:
Já bych ti ho i poslal, ale od nějaké doby, co zjistila všechno má žena @kristyna, si tyhle předměty a jejich distribuci vzala pod křídla ona. Tuším že za něj chce 350,-. A nebo až se uvidíme, vymyslím nějakou soutěž a bude to jako cena - to mám povoleno. :)
Neuvazene jsem minuly rok nakoupil uterky od Callaway, az aspon jednu znicim tak, ze pujde jako hadr do auta tak vemu obrendovanej "jamkovej" ;) dej mi sezonu, mozna dve :D

Hlásím první letošní birdie! Zbraslav, jak jinak, jamka číslo 6. Bílá odpaliště. Hybrid 4 těsně před fervej bunker. 52 cca na 4 metry "pod tyč". Pat líznul zleva jamku a pak se zpět vrátil a skončil v jamce. :-)

Tak dnes to docela slo ... Sunday Cup, Molitorov
  • Golfové dovednosti (od registrace na 19jamce)
    • Pokořeno 100, konkretne 95 ran
    • Birdie 1x - 14. jamka, lavy dogleg, drevom 4 lahky uder v sade z kopca priamo az na koniec fairway (da sa aj driverom na green ... ale naco :)), potom prihravka 56• wedge do greenu a jednopat
  • Golfové turnaje (od registrace na 19jamce - odkazy na výsledky na čgf!)
    • Turnaj TOP5 1x
    • Turnaj Vítěz! 1x (ten isty turnaj :))

Upraveno:
Prosim o prideleni odznaku:

WITB - foto jeste doplnim
Ucastnik GOLFakce
HCP Maste (9,2)
Ceska Hriste: 61
Pokoreno 80
Birdie: 28x
Hole in One na Slapech na jamce c. 13 dne 1.12.2013

Diky

Ucastnik GOLFakce
HCP Maste (9,2)
Pokoreno 80

Diky
koukam, ze ten podzim byl na HIO plodny, ja ho mam v MlBol jen o tyden drive :D

Hlásím první letošní birdie! Zbraslav, jak jinak, jamka číslo 6. Bílá odpaliště. Hybrid 4 těsně před fervej bunker. 52 cca na 4 metry "pod tyč". Pat líznul zleva jamku a pak se zpět vrátil a skončil v jamce. :)

Máš ho tam, pipipipip! :)

Tak dnes to docela slo ... Sunday Cup, Molitorov
  • Golfové dovednosti (od registrace na 19jamce)
    • Pokořeno 100, konkretne 95 ran
    • Birdie 1x - 14. jamka, lavy dogleg, drevom 4 lahky uder v sade z kopca priamo az na koniec fairway (da sa aj driverom na green ... ale naco :)), potom prihravka 56• wedge do greenu a jednopat
  • Golfové turnaje (od registrace na 19jamce - odkazy na výsledky na čgf! ... doplnim z kompu, jsem na mobilu)
    • Turnaj TOP5 1x
    • Turnaj Vítěz! 1x (ten isty turnaj :))

Zatím jen 100! a birdík. Turnaj uznám jen ten lepší, tzn. vítěz (ostatní jsou, když nevyhraješ)... Už máš odkaz turnaje? Hoď ho sem, odznak jsem už dal. Gratuluji k prvnímu letošnímu zářezu!

Ucastnik GOLFakce
HCP Maste (9,2)
Pokoreno 80

Diky

Máš je tam, zatím jen některe: WITB, Master, Česká hřiště, HIO (gratulace, pochlub se s ním i do klubu Hole In One! - https://www.19jamka.cz/threads/klub-hole-in-one-19-jamky.550/)
Jinak, ostatní se počítají od registrace na 19.jamce, aby bylo o co hrát a soutěžit i letos. Koukni na první příspěvek a pak mi tu doplň, co tedy ti letos chybí. :)

OK, ty cisla jsem psal za letosek, rekl bych, ze to je vic srovnatelne s ostatnima nez od registrace, jelikoz ja nejsem registrovan ani tyden ...
A zrovna se mi trochu prestalo darit :-(
Tak za ten necely tyden jenom 2x birdie.
Nebude ti to otravne kdyz ti tady budu psat kazdy den kolik jsem dal birdiku ?

OK, ty cisla jsem psal za letosek, rekl bych, ze to je vic srovnatelne s ostatnima nez od registrace, jelikoz ja nejsem registrovan ani tyden ...
oni jsou zvykli ode me, za chvili ti to zacnou vycitat, to, ze jsi dobrej :D

Kdybych ti dal hned nejsilnější odznaky, nemáš pak o co letos hrát a lovit je. Takhle na začátku sezóny je to trochu divné, ale kdyby někdo přišel v září a hned měl plný "rank", moc motivující by to nebylo. Pro ostatní :-D Prvního birdíka jsem ti dal, neboj, další v pořadí je 10, 25, 50 a pak poslední 111+. Tak to s tou frekvencí nebude tak hrozné. :)

Nový odznak:

52_1491312442l.jpg

Golfstory - můj golfový zážitek v jednom z fór Naše příběhy

Uděleno nyní těm, co již přidali svůj příběh do jednoho z témat a sbírají odznáčky, tedy: @requo , @JirMar , @karlos , @Jerry. Pánové, díky! Kdo se přidá se svým příběhem další? :)

• To se mi líbí
Reactions: jan
Jestli jsem dobře pochopila pravidla po opakovaných změnách, tak prosím o první pořádný odznáček - před chvílí první birdie letos - druhý v mém golfovém životě, takže událost :D a myslím, že se docela povedlo. Česká Lípa jamka číslo 3, PAR 3, z červených 120 m, 7i na forgreen vpravo na úroveň jamky, která byla navrtaná zhruba v půlce šířky greenu, což je 17 m, takže pat těch asi 8? m (nemám vůbec odhad na vzdálenosti) rovnou do jamky. A zrovna žádný diváci. ;)

Přílohy

• DSC_0020.webp
    DSC_0020.webp
    199,1 KB · Zobrazení: 273
Jestli jsem dobře pochopila pravidla po opakovaných změnách, tak prosím o první pořádný odznáček - před chvílí první birdie letos - druhý v mém golfovém životě, takže událost :D a myslím, že se docela povedlo. Česká Lípa jamka číslo 3, PAR 3, z červených 120 m, 7i na forgreen vpravo na úroveň jamky, která byla navrtaná zhruba v půlce šířky greenu, což je 17 m, takže pat těch asi 8? m (nemám vůbec odhad na vzdálenosti) rovnou do jamky. A zrovna žádný diváci. ;)
ale ale ale, ten green vypada suprove a nam o tom nikdo nerekl ...... :( to jsou vsechny takhle super??

ale ale ale, ten green vypada suprove a nam o tom nikdo nerekl ...... :( to jsou vsechny takhle super??
Jo, už jsem to tu zmiňovala. Greeny jsou v perfektním stavu, fairwaye po těch deštích dnes byly místama mokrý, ale hrát se dalo v pohodě. Ještě mám z dneška vyfoceny green na jedničce, ale fotku dám do galerie do České Lípy, abych zas nedostala vynadano, že zapleveluju jiný vlákno.;)

Upraveno:
Slíbené fotka je v galerii Česká Lípa

Po dnešku prosím zlepšit birdies na 10 kousků :), děkuju

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom