Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

A další, dneska jedu - prosím o PROMO. Ručník je slušivý a ubírá minimálně 4 rány na kolo;)

Přílohy

• IMG_20170413_134759.webp
    IMG_20170413_134759.webp
    229,9 KB · Zobrazení: 294
A další, dneska jedu - prosím o PROMO. Ručník je slušivý a ubírá minimálně 4 rány na kolo;)

Krása, už se to nese, jeden ptáček ala promo jen pro vás, pane!

Dnes jsem zahral 10. birdie od registrace, prosim o odznak
pekny, me uz chybi jen 1 do 50, snad zitra :D

Dnes jsem zahral 10. birdie od registrace, prosim o odznak

Ok, máš ho tam. Gratulace :)

• To se mi líbí
Reactions: ati
Je to tady!! Dne v Bitozevsi 50. birdie. jamka c.1 drive za greeny chip a 2m putt do birdie :D

Je to tady!! Dne v Bitozevsi 50. birdie. jamka c.1 drive za greeny chip a 2m putt do birdie :D

Máš to tam! Už zlatej. :) Další 111+ :)

Až budeš mít chvilku, loupni mi tam odznáček účastník Golf akce, ať mám za ten včerejšek alespoň něco;)
Dík

Až budeš mít chvilku, loupni mi tam odznáček účastník Golf akce, ať mám za ten včerejšek alespoň něco;)
Dík

Máš to tam. :)

Ahoj i já bych poprosil odznacek

Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk

Taky uděleno, udělej prosím něco už s tou patičkou tapatalku. :)

Tak já hlásím letošního prvního biríka!!! :D A prosím odznáček :rolleyes:
Místo činu: Zbraslav jamka č. 3 (3 par), ovšem v druhém kole. Bylo tak pěkně, že jsem si hřiště dala dvakrát.. a vyplatilo se :-D :p
Juchůůůůů :D:D:D

Dnes Lazne Bohdanec 78, zivotko zatim :) dik za odznacek.

To je bomba! Gratulace a závist! Máš to tam, pokořena 80!

Prosím odznáček. Ještě musím najít jedno místo i na druhý kousek. Pak až bude pěkně teplo půjde i samolepka na auto ;):D:D
Děkuju
Prosim o odznak za propragaci :-D

Máte to tam, pánové díky a vítejte na palubě označkovanejch!

Tak já hlásím letošního prvního biríka!!! :D A prosím odznáček :rolleyes:
Místo činu: Zbraslav jamka č. 3 (3 par), ovšem v druhém kole. Bylo tak pěkně, že jsem si hřiště dala dvakrát.. a vyplatilo se :-D :p
Juchůůůůů :D:D:D

Už to letí, máš to tam!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom