Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

Jestli jsem dobře pochopila pravidla po opakovaných změnách, tak prosím o první pořádný odznáček - před chvílí první birdie letos - druhý v mém golfovém životě, takže událost :D a myslím, že se docela povedlo. Česká Lípa jamka číslo 3, PAR 3, z červených 120 m, 7i na forgreen vpravo na úroveň jamky, která byla navrtaná zhruba v půlce šířky greenu, což je 17 m, takže pat těch asi 8? m (nemám vůbec odhad na vzdálenosti) rovnou do jamky. A zrovna žádný diváci. ;)

Ahoj. Prosím odznáček za 1 birdie. Dneska se mi povedl turnaj.
Díky :D

Po dnešku prosím zlepšit birdies na 10 kousků :), děkuju

Máte to tam! :)

K dnešnímu dni uděluji speciální odznak "VELKÝ DÍK 19.jamky" @JanKostalCZE

Za celkovou pomoc, moderování fóra, hádanku a za to, že je takový golfový pacient! Honzo, díky.
Bez Tebe by česká hřiště měla poloviční statistiky návštěvnosti a čgk by to mohl zabalit pro nedostatek práce. :)

42_1484052263l.jpg

:)

Upraveno:
K dnešnímu dni uděluji speciální odznak "VELKÝ DÍK 19.jamky" @JanKostalCZE

Za celkovou pomoc, moderování fóra, hádanku a za to, že je takový golfový pacient! Honzo, díky.
Bez Tebe by česká hřiště měla poloviční statistiky návštěvnosti a čgk by to mohl zabalit pro nedostatek práce. :)

42_1484052263l.jpg

:)
Děkuji Ti, náčelníku :)

Prosim o prideleni odznaku pokoreno 80, protoze dnes na Karlstejne (A+B) se zadarilo a zahral jsem 76 za podpory @JanKostalCZE Diky!

Vau, máš to tam, tak teď už jenom ti zbývá jít v paru! :))

Náčelníku, @ati se mi směje, že jsem stará hajtra :)
Prosim o odznačky 26.3. pokořeno 90 ran na Cernem Moste i s berdikem.
Světlo meho života šlo se mnou :)
(paní Jirková75 )

Dekuju

Prosim o odznačky 16.3. pokořeno 90 ran na Cernem Moste i s berdikem.
(paní Jirková75 )

Dekuju

90! a odznáček za prvního letošního ptáka. Gratuluji, máš to tam! :)

Prosim o odznačky 26.3. pokořeno 90 ran na Cernem Moste i s berdikem.
(paní Jirková75 )

Jsem zvedav kdy pokoris 80, tipuju, ze letos to das.
Jinak birdie jsi hral jiz se mnou v Berovicich na konci brezna

@ati, zkusil bych jit nekdy s @JanKostalCZE
Nejak citim, ze ten kluk ma v sobe neco kouzelneho :):) Mohl by pomoct cele 19.jamce !

Zkusil bych spis to 1. eso v zivote nejak dostat. Letos uz jsem ho mel blizko, asi 60 cm, turnaj Cerny most 2. jama :D

@ati, zkusil bych jit nekdy s @JanKostalCZE
Nejak citim, ze ten kluk ma v sobe neco kouzelneho :):) Mohl by pomoct cele 19.jamce !

Zkusil bych spis to 1. eso v zivote nejak dostat. Letos uz jsem ho mel blizko, asi 60 cm, turnaj Cerny most 2. jama :D
No zkus, treba s nim zahrajes holina

Jupiiii, letos podruhý na hřišti a hned birdie. Sice to nebyl nejdelší 4par, co znám(280 m), ale i tak se počítá[emoji6]Díky za odznacek.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom