Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosím odznak za 90 a vítězství v turnaji... Dnes, Hořehledy..
Teda jestli 90 stačí na 90? Nebo musí být 89?
Prosím o odznak pokořeno 100. Konečně jsem nic neškrtal Díky.
http://www.cgf.cz/ExtraDayScoreDetail.aspx?IDExtraDayScore=514601989
Nejsem si jistý, jak to je, ale zmizel mi odznak účastník akce Mám na něj nárok?
Jo a ještě mám WITB
Já nosím placku viditelně na bagu, jestli se to počítáOba doplněny, asi nějaký šotek.
---
Btw. kdo chce PROMO odznak a ještě nemá? Už dlouho jsem žádné promo neudělil, ale promo předmětů se různě potuluje už hodně.
Já nosím placku viditelně na bagu, jestli se to počítá
- Také bych se rád přihlásil k odznáčkům, tedy postupně:
- WITB - uloženo v sekci, aktuální
- Golfová výzva 2017 (viz téma)
- Golfová výzva - splněno (3x/9x/18x/19x úkolů)
- HCP úroveň (základní odznak)
- Elite: 19,9-10 (Tomáš Pikula, 1810048, CGCPR)
- Česká hřiště (základní odznak)
- Česká hřiště (25x)
- Golfové dovednosti (od registrace na 19jamce)
- Pokořeno letos 90 (např. o víkendu 84 na krajské soutěži východ B, 80 pokořeno vloni na Svratce 30.7. v rámci treninkové hry)
- Birdie (letos ofiko 5 x, jinak 10+)
- Eagle (žádný)
- Golfové turnaje (od registrace na 19jamce - odkazy na výsledky na čgf!)
- Turnaj TOP10 (5x)
- Turnaj TOP5 (3x/ - např. Hořehledy - Prezidenstký pohár - 21.5.2017)
Poprosím o první letošní Eagle Český Krumlov jamka č4 par 5. 1W 4i a putt z 2,5 metrů. Jinak 79 a v pátek stejný výsledek na Slapech. Dvakrát po sobě berdíky na 17 a 18 Slapy a Krumlov. Asi mám dobrej finiš .
Je prd co na práci, tak prosím o odznáček účastník golf akce, případně jestli to platí tak v úterý na Public course Konopiště jamka č 6 1st eagle, 9i a 50° do jamky...
Nemám náhodou nárok na změnu odznáčku v počtu splněných výzev?
Hlásím se o odznaky:
1) eagle, Telč, 22.6., jamka č. 2 (4par, ze žlutých 217 m, drive a chip in do jamky ;-)
2) pokořeno letos 25. birdie (v Pyšelích, 26.6., byly zahrány 2 birdie, jamka 1 a jamka 9, čímž letos dovršeno zatím 25 ks)