Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

@requo prosím odznáček za účastníka zájezdu ;)
@requo take prosim odznacek za ucast. Dekuji
Taky bych prosila svůj první. Děkuji ;-)

Máte to tam! :)

Prosím o orlí odznak, včera na 8.jamce v Hořehledech;)

Gratuluju! Už letí jeden orel!

A odznak vítěz GOLFakce

33_1483521605l.jpg

za včerejší vítězství v Hořehledech dostává @JirMar!

Máte to tam! :)

Gratuluju! Už letí jeden orel!

A odznak vítěz GOLFakce

33_1483521605l.jpg

za včerejší vítězství v Hořehledech dostává @JirMar!

Mankote aj odznak dostanu, díky díky :)

Neměl :p hrál jsi hřiště pět a pul hodiny, nic nedostaneš :-D
To my taky, ale zase jsme ve flightu měli prvního a třetího, tam se nám ta rozvážná hra vyplatila;)
Jinak ale omluva všem, kdo čekali, že dorazíme dřív. Dobrovolně se hlásím o odznak hlemýždě.

To my taky, ale zase jsme ve flightu měli prvního a třetího, tam se nám ta rozvážná hra vyplatila;)
Jinak ale omluva všem, kdo čekali, že dorazíme dřív. Dobrovolně se hlásím o odznak hlemýždě.
Tak to dnes nesmíme jít spolu ;) abychom si tu rychlost nemltiplikovali a opravdu nepotřebovali nastartováne auto u posledního greenu. :D

Tak to dnes nesmíme jít spolu ;) abychom si tu rychlost nemltiplikovali a opravdu nepotřebovali nastartováne auto u posledního greenu. :D
Právě z těch důvodů jsem se dneska radši odhlásil, do příštího pondělí se pokusím zrychlit ;)

Ahoj. Jen blbej dotaz. Neměl bych mít rookie odznat když mám hcp 36?

nene, rokkie je nad 36, tzn. 37 a více. Takže máš správně Amateur

Tak to mám asi do třetice.. :-D
Vypadá to totiž, že si k Birdíkovi můžu požádat o další 2 odznáčky :-) Jednou jsem byla druhá na turnaji (Malevil) a už dvakrát v první desítce, což by na další placku také mělo vydat (Albatross a Radecký) ;-)

Vypadá to totiž, že si k Birdíkovi můžu požádat o další 2 odznáčky :) Jednou jsem byla druhá na turnaji (Malevil) a už dvakrát v první desítce, což by na další placku také mělo vydat (Albatross a Radecký) ;-)
Ještě odznáček amateur, ať toho máš dost...
O.T.. Jak se Ti u nás hrálo, měla jsi se přihlásit, určitě bych zařídil nějakou protekci, třeba sušší vodu, větší jamky nebo tak...:):):)

Chi.. tak příště :-)
O.T.. Jak se Ti u nás hrálo, měla jsi se přihlásit, určitě bych zařídil nějakou protekci, třeba sušší vodu, větší jamky nebo tak...:):):)

Chi.. tak příště :-) A to "u nás" je tedy vlastně kde? ;-)

Vypadá to totiž, že si k Birdíkovi můžu požádat o další 2 odznáčky :) Jednou jsem byla druhá na turnaji (Malevil) a už dvakrát v první desítce, což by na další placku také mělo vydat (Albatross a Radecký) ;-)

Máš je tam. :) A ještě amateur k tomu.

A ja bych taky prosil o jeden za ucast

Připnuto!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom