Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
NemělAhoj. Jen blbej dotaz. Neměl bych mít rookie odznat když mám hcp 36?
To my taky, ale zase jsme ve flightu měli prvního a třetího, tam se nám ta rozvážná hra vyplatilaNemělhrál jsi hřiště pět a pul hodiny, nic nedostaneš :-D
Tak to dnes nesmíme jít spoluTo my taky, ale zase jsme ve flightu měli prvního a třetího, tam se nám ta rozvážná hra vyplatila
Jinak ale omluva všem, kdo čekali, že dorazíme dřív. Dobrovolně se hlásím o odznak hlemýždě.
Právě z těch důvodů jsem se dneska radši odhlásil, do příštího pondělí se pokusím zrychlitTak to dnes nesmíme jít spoluabychom si tu rychlost nemltiplikovali a opravdu nepotřebovali nastartováne auto u posledního greenu.
![]()
Ahoj. Jen blbej dotaz. Neměl bych mít rookie odznat když mám hcp 36?
Dyk to byly tri nahody, jsi to sam psalProsím o orlí odznak, včera na 8.jamce v Hořehledech![]()
Ještě odznáček amateur, ať toho máš dost...Tak to mám asi do třetice.. :-D
Vypadá to totiž, že si k Birdíkovi můžu požádat o další 2 odznáčkyJednou jsem byla druhá na turnaji (Malevil) a už dvakrát v první desítce, což by na další placku také mělo vydat (Albatross a Radecký) ;-)
No jo, ale za sebou a to je eagleDyk to byly tri nahody, jsi to sam psal![]()
Ještě odznáček amateur, ať toho máš dost...
O.T.. Jak se Ti u nás hrálo, měla jsi se přihlásit, určitě bych zařídil nějakou protekci, třeba sušší vodu, větší jamky nebo tak...![]()
Ještě odznáček amateur, ať toho máš dost...
O.T.. Jak se Ti u nás hrálo, měla jsi se přihlásit, určitě bych zařídil nějakou protekci, třeba sušší vodu, větší jamky nebo tak...![]()
Na triparu neNo jo, ale za sebou a to je eagle![]()
Konopí.. Takový to pako co se vozí v káře s nápisem Marshall..Chi.. tak příštěA to "u nás" je tedy vlastně kde? ;-)
Tak to mám asi do třetice.. :-D
Vypadá to totiž, že si k Birdíkovi můžu požádat o další 2 odznáčkyJednou jsem byla druhá na turnaji (Malevil) a už dvakrát v první desítce, což by na další placku také mělo vydat (Albatross a Radecký) ;-)
A ja bych taky prosil o jeden za ucast