Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

nacelniku, prosim prosim, ted 100. hriste, Hukvaldy. odznacky sem :D

nacelniku, prosim prosim, ted 100. hriste, Hukvaldy. odznacky sem :D

Great! Stovka, máš to tam! První zisk 100 CZ na 19.jamce!

41_1484050923l.jpg

Jsem zapomněl - minulý čtvrtek, beroun, 9. místo. Prosím tedy top ten. Děkuji [emoji3]

prosim prosim, dnes v Usti na 17.jamce 5. eagle sezony. drive, 6 zelezo, 5m putt :)

prosim upgrade biride odznacku, po vikendu uz 115 :) udelej odznacek na 666, at mam vyzvu :D to nedam uz :D

prosim upgrade biride odznacku, po vikendu uz 115 :) udelej odznacek na 666, at mam vyzvu :D to nedam uz :D

Gratulace, konečně si ho urval, jsem rád, že meta nejvyšší padla hned v květnu a ostatní mají klid a no stres na zbytek sezóny. :)

36_1484122245l.jpg

666 už dělat nebudu, je to na aktuální sezónu, příští rok můžeš lovit znovu a vyhlásíme den golfové svobody - aneb den, kdy JanKostal dosáhne svého 111 birdie. Lov eagly. :)

Na tohle jsem zapomněl:

52_1491312442l.jpg

Za golf článek získávají: @JirMar, @doktordee, @JardaK, @JanKostalCZE. Martine (@mkopcak) chceš taky, jen je zatím nesbíráš, tak aby ti to nekazilo image. :)

Pánové, díky!

---
PS: původně sloužil odznak pro golf story a vlastní příběh, využiju ho ale i takto, pro autory článků 19.jamky.

Na tohle jsem zapomněl:

52_1491312442l.jpg

Za golf článek získávají: @JirMar, @doktordee, @JardaK, @JanKostalCZE. Martine (@mkopcak) chceš taky, jen je zatím nesbíráš, tak aby ti to nekazilo image. :)

Pánové, díky!

---
PS: původně sloužil odznak pro golf story a vlastní příběh, využiju ho ale i takto, pro autory článků 19.jamky.

Děkuji, ponechám si čistou image bez špendlíků v hrudi. Každopádně mé srdce plesá!

Za co přesně ho mám já?[emoji133]

Receptář byl přesunout do článků. Takže máš recept a článek dohromady. Receptář je vlastní přínos komunitě, podělení se o nějaký výrobek atp. :) Takže takový článek+.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom