Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to vypadá jedovatě od pohleduCuracao: Modrý likér s příchutí karibského pomeranče
a nedegradujte slivovičku
Zobrazit přílohu 7163
Neboj, my v klidu vikend oslavime i ze stříbrné placatky. Už Vinetou měl poklad na stříbrném jezeře a voda tam byla modráChytrému napověz, hloupého trkni ... a co kdyby jste si vy šmoulové pořídili modrý sklenky a pili z nich něco bílého.![]()
Bylo by hezké mít nějaký barevný přípitek. Blbý na tom je, že snad neznám nic modrého, co by chutnalo poživatelně. Naposledy jsem ochutnával tuším šmoulí zmrzlinu... a pak curacao blue a blee. Červení to v tomto mají snažší.![]()
Zobrazit přílohu 7114Zobrazit přílohu 7115Pro červený Dream Team k dispozici 3 pánská červená polotrika, velikost L 52/54, letos jsem už pro sebe sehnala dámská.Kromě loňského ročníku Requo Cupu nenošená, jako nová. Přenechám zadara ku prospěchu našeho skvělého týmu.
Protože co? Důležité je hlavně dobře vypadat.
![]()
Sláva,Já bych si s dovolením jedno zamluvit.
Snad se mi podaří do června zhubnout
na vel. L.![]()
Cestování poprvé: Pohár na cesty, takovou cennost a někam do nebezpečí? Nebo že bych ho, nedej bože, vystavil riziku drobků u snídaně anebo riziku rozlitého ranního tea. Hrozná představa...