Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to vypadá jedovatě od pohledu Klidně si dám slivovici a zcela vážně můžu tvrdit, že je to modré!Curacao: Modrý likér s příchutí karibského pomeranče
a nedegradujte slivovičku
Zobrazit přílohu 7163
Neboj, my v klidu vikend oslavime i ze stříbrné placatky. Už Vinetou měl poklad na stříbrném jezeře a voda tam byla modráChytrému napověz, hloupého trkni ... a co kdyby jste si vy šmoulové pořídili modrý sklenky a pili z nich něco bílého.
Bylo by hezké mít nějaký barevný přípitek. Blbý na tom je, že snad neznám nic modrého, co by chutnalo poživatelně. Naposledy jsem ochutnával tuším šmoulí zmrzlinu... a pak curacao blue a blee. Červení to v tomto mají snažší.
Zobrazit přílohu 7114Zobrazit přílohu 7115Pro červený Dream Team k dispozici 3 pánská červená polotrika, velikost L 52/54, letos jsem už pro sebe sehnala dámská. Kromě loňského ročníku Requo Cupu nenošená, jako nová. Přenechám zadara ku prospěchu našeho skvělého týmu. Protože co? Důležité je hlavně dobře vypadat.
Sláva, třeba všechny.Já bych si s dovolením jedno zamluvit.
Snad se mi podaří do června zhubnout
na vel. L.
Cestování poprvé: Pohár na cesty, takovou cennost a někam do nebezpečí? Nebo že bych ho, nedej bože, vystavil riziku drobků u snídaně anebo riziku rozlitého ranního tea. Hrozná představa...