Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak když jsi to už nakousl , kdo půjde ve čtvrtek si to obejít?
To beru. Budeme tam asi stejně. Mužem si to dat ve čtvrtek cvičně o panáka. Ať vyhraješ aspoň jednou za ty 4 dny.Já se taky přijedu už ve čtvrtek a chci si dát průzkumnou 18-ku. A taky bych se klidně přiklonil k buggy.
Předpokládam, že bych dorazil kolem poledního, takže TT bych viděl mezi 13 a 14 hod. Kdo to má podobně a přidal by se ke mě?
JáJá se taky přijedu už ve čtvrtek a chci si dát průzkumnou 18-ku. A taky bych se klidně přiklonil k buggy.
Předpokládam, že bych dorazil kolem poledního, takže TT bych viděl mezi 13 a 14 hod. Kdo to má podobně a přidal by se ke mě?
A co se dát znovu dohromady s @Marcela, nebo budete mít každá jednolůžák?Když mě Marie vypekla, tak si holt ubytko přehlašuji dvoulůžák na jednolůžák (a budu si moci chrápat jak mi libo )
Já taky přijedu ve ČT kolem poledne. Jsem pro každou variantu hry i sázek.Tak když jsi to už nakousl , kdo půjde ve čtvrtek si to obejít?
Klíďo píďoNenašel by se tu někdo, kdo pojede pátek až neděle, měl by místo v autě a chtěl by mě do Buků a zpět svézt?
Tak to by byla paráda a bydlím kousek od dálnice na MB i HK takže snad žádná velká zajížďka ještě ti pošlu do zprávy číslo abychom se pak mohli domluvit.Klíďo píďo
Taky pocitam prijezd po obede. Takze uz je nas pet, jestli to dobre pocitamJá taky přijedu ve ČT kolem poledne. Jsem pro každou variantu hry i sázek.
Klidně ale půjdu s batůžkem za vozíčkáři
A odkud pojedes?Nenašel by se tu někdo, kdo pojede pátek až neděle, měl by místo v autě a chtěl by mě do Buků a zpět svézt?
Ano, jasne. Mam volno, jedu v patek brzo rano pres Prahu, vracim se v nedeli. Ozvi se.Nenašel by se tu někdo, kdo pojede pátek až neděle, měl by místo v autě a chtěl by mě do Buků a zpět svézt?
Vy nejedete už ve čtvrtek?Super, my pojedeme z Lysé nad Labem.
No jo, vidíš, teď na to koukám, psal jsem ČT - NE Dá se to změnit, nebo už mám smolíka a musíme dorazit ve čtvrtek?Vy nejedete už ve čtvrtek?
Kdyby s tím byl sebemenší problém, tak to nechme a dorazíme ve čtvrtek, jak jsem původně psalVy nejedete už ve čtvrtek?