- Autor vlákna
Už se těšíte? Btw. všem přihlášeným přišlo pravděpodobně upozornění u zvonečku - nic se neděje. To je, že se na vás těším (a taky proto, že se jsem info o akci přepsal do jiné části fóra a fórum to na mě automaticky prásklo).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mně ne. Doufám, že jsem přihlášená...Už se těšíte? Btw. všem přihlášeným přišlo pravděpodobně upozornění u zvonečku - nic se neděje. To je, že se na vás těším (a taky proto, že se jsem info o akci přepsal do jiné části fóra a fórum to na mě automaticky prásklo).
Mně ne. Doufám, že jsem přihlášená...
Mne taky nic nezvoni...
Tak co, máme plán B? Po dnešku to vypadá, že nám to o týden nevychází ...
Konečně jsem pochopil, proč je ten "To se mi líbí" vyvedenej v modré barvě. I on už to totiž pochopil.Kapitáne, rozhodně tě v tom nenechám samotného (i když jsem jen do počtu) a hrdě budu hájit modrou!
PS: už tam budem?
Po zkušenostech s oběma akcemi bych bral radši RequoCup :-D Větší zábava, fourball a foursome taky nehraješ každý den .. a hlavně na večer v RequoCupu zůstává víc lidí (to nemluvím o afterParty u Requo ..)Bohužel to vychází tak, že se RequoCup bude křížit s Grabmasters.
Snažil jsem se získat nějaké vyjádření k termínu Grabmasters, ale nic nového. Stále platí, že začne druhou středu po ukončení omezení hospod a hotelů. A to vychází na středu 3.6., protože to je druhá středa po zatím platném termínu uvolnění vládních omezení 25.5. (pokud vládní šmoulové zase něco nevyšmoulí ještě jinak).
Pokud se tedy musím rozhodnout hned teď (čemuž rozumím a nechci to zbytečně protahovat), musím se omluvit z RequoCupu a dám přednost Grabmasters.
Děkuji za pochopení, omlouvám se za zmatky
Šnek Martin
Pro nováčky ... jako plán B a C nenavrhujte, že je večer před zápasy uchlastáme. To už jsme zkoušeli a nevyšlo to ...Rudý kapitán je stále ve stavu! U mě žádná změna. Pojedu a povedu svůj tým cestou k vítězství!!! A připravte si nějaké ty plány B. Ideálně i C. Kdyby nám to zas herně k tomu vítězství nějak nevycházelo.
Bohužel to vychází tak, že se RequoCup bude křížit s Grabmasters.
Snažil jsem se získat nějaké vyjádření k termínu Grabmasters, ale nic nového. Stále platí, že začne druhou středu po ukončení omezení hospod a hotelů. A to vychází na středu 3.6., protože to je druhá středa po zatím platném termínu uvolnění vládních omezení 25.5. (pokud vládní šmoulové zase něco nevyšmoulí ještě jinak).
Pokud se tedy musím rozhodnout hned teď (čemuž rozumím a nechci to zbytečně protahovat), musím se omluvit z RequoCupu a dám přednost Grabmasters.
Děkuji za pochopení, omlouvám se za zmatky
Šnek Martin