requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 9.6.2020 Autor vlákna #241 A nakonec modrá radost!
doktordee Guru fóra 9.6.2020 #242 Herr Wurst. Tak to jsem já. Měl bych s tím něco udělat. Minimálně si koupit větší oblečení...
mkopcak Guru fóra I♥19 Klub Hořehledy HI (HCP) 6,6 9.6.2020 #243 doktordee řekl: Herr Wurst. Tak to jsem já. Měl bych s tím něco udělat. Minimálně si koupit větší oblečení... Více... Ahaaa...a já myslel, že sis vzal pod mikinku plaveckej kruh v očekávání hrozících povodní...No aspoň máš pánev v teple!
doktordee řekl: Herr Wurst. Tak to jsem já. Měl bych s tím něco udělat. Minimálně si koupit větší oblečení... Více... Ahaaa...a já myslel, že sis vzal pod mikinku plaveckej kruh v očekávání hrozících povodní...No aspoň máš pánev v teple!
kristyna Mazák fóra 19.jamka I♥19 10.6.2020 #244 Ještě několik fotek, takový mix. Chtěla bych vám i já moc poděkovat za akci, která by bez vás nešla a díky vám je skvělá a nezapomenutelná.
Ještě několik fotek, takový mix. Chtěla bych vám i já moc poděkovat za akci, která by bez vás nešla a díky vám je skvělá a nezapomenutelná.
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 4.7.2020 Autor vlákna #245 Pohár má už na sobě jména letošních vítězů - tým BlueSharks. Pokochat, vyleštit, vyfotit... pogratulovat!
Pohár má už na sobě jména letošních vítězů - tým BlueSharks. Pokochat, vyleštit, vyfotit... pogratulovat!