Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vážení, hezky nám zapršelo a rafy opět „koušou”
Jinak ferveje i grýny jsou![]()
Tak rafy jsou seknutý na nějakých 5 cm, jenže jsou po tom dešti krásně šťavnaté a "vystřelit" se z nich je dost fyzicky náročnéMůžu ti poslat mapku, kde obvykle končím, že by si zkusil poprosit, jestli by to tam nevysekali? A nebo víš co? Ať to pořádně vysekají všude!![]()
Vážení, hezky nám zapršelo a rafy opět „koušou”
Jinak ferveje i grýny jsou
Tak rafy jsou seknutý na nějakých 5 cm, jenže jsou po tom dešti krásně šťavnaté a "vystřelit" se z nich je dost fyzicky náročné![]()
A ještě info ke kondici hříště - grýny OK, ferveje OK, rafy posekané na hledatelnou (i hratelnou) výšku, heavy rafy - pokud nemáte sílu jako Rory, tak se z nich těžko vyhrajete (pokud míček najdete).
Předpokládám (i s ohledem na předpověď počasí), že se kondice hřiště do soboty a turnaje 19.jamky nezhorší, takže určitě si do CL tento turnaj 19.jamky přijeďte zahrát![]()
Bude mi ctí i potěšenímJsem koukal na CGF, ani nevím, kdo všechno jede, neb neznám všechny občanským jménem. A smím-li vyjádřit přání, s kým jít, tak jsem letos ještě nehrál s @RobertSlajs, teda kdyby mne byl ochoten adoptovat ....
Když se budeš snažit, tak voda může být ve hře už na dvojceNo, já se teda fakt těším, moc.
Hlavně to vstávání, to mě trochu rozhodí už na začátku dne.
Se škrtem dvojky počítám, tam jsem nikdy nic kloudného nezahrál. Začínám se rozcvičovat na disciplínu hod holí.
Třípary obecně dost špatné., takže zkažená nálada pokračuje.
Po trojce se rozplývá sen o získání nějakého zářezu do Golfové výzvy.
Osmička, tuším míček ve vodě. To mě vždy spolehlivě pomůže udržet v nas......... ještě 11ka, ta si taky ráda pohraje. na moje nervy.
A přichází 12ka, v hlavě si říkám, zkus se aspoň přiblížit longestu, takže drive končí buď za červeným odpalištěm, v lepším případě v rafu někde v p.......
No a pak ta úžasná 17ka, koupání míče.
A 18ka, vše klapne na první dobrou, to hřiště mě prostě jen chce navábit na další hru, což mu stejně zase někdy v budoucnu sežeru a pojedu.
Už tam budem?
Tak s tím počítám, snad zatím vždycky jsem tam první ranou skončil.Když se budeš snažit, tak voda může být ve hře už na dvojce![]()
Tak na 2. se ani moc snažit nemusí, netřeba jít až do rybníku. Ta strouha před fervejí je mokráTak s tím počítám, snad zatím vždycky jsem tam první ranou skončil.
Ale jestli si to pamatuji dobře, tam je značená voda, ale je tam celkem sucho. Ale možná taky ne![]()