Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
---
Startovku bude formálně dávat dohromady recepce. Já s @kristyna jim zítra v pátek po poledni pošlu požadavky, které se sesbíraly/zazněly tady a o kterých vím. Tím, jak je to otevřený turnaj a jsou nějaké místní zvyklosti a preference, tak tam mám páku poměrně malou. Pokusím se obecně spojit Jamkaře, jejichž občanská jména znám, dohromady, i když žádný požadavek od nich nemám.
V podstatě žádné požadavky se mi zatím nesešly. :-D Takže hrozí reálné riziko, že naštveme všechny.
---
Takže, někdo nějaké přání? Případně pls. dejte mi vědět, jestli je někdo z Jamky z nováčku, a nikde s námi nebyl, abychom ho kdyžtak propojili do flajtu s někým z Jamky, bude-li chtít.
Predpripravene flajty pro nás jmenovitě známých Jamkaru na turnaj, ostatní necháme na recepci? S tím že budeme dávat všechny časové dozadu. Michal s recepcí ještě řeší jestli se začíná v devět nebo v deset (musí opravit recepce a nějak vyřešit, celý den že vyřeší po domluvě s vedením a prostě tak
Tak teď mám z ČL potvrzeno, zacina se dle propozic turnaje, tzn od devíti první. Recepce vyřeší. Platí to, co psala Týnka... "Naše" flajty budu cpát co nejvíce ná konec startovního pole. (Celkově je ale zatím cca 30 lidí). Zítra by mělo být finálně vypsáno večer, snad brzy po šesté.
Bohužel jsem byl naposledy v neděli, takže aktuální stav neznám.
Nicméně vzhledem k tomu, že je v neděli MK, tak určitě bude v top stavu.
Vody je v rybnících dost a denně se zavlažuje, takže ferveje a grýny budou v pohodě,
rafy už byly v neděli dost proschlé, ale pořád kousavé.
Díky za bezva turnaj. Spoluhráčům ve flajtu za společnost, bylo to super. I když vlastní hra až na dvě jamky moc radosti nepřinesla, bylo ve flajtu pořád co chválit, koho popichovat, na co nadávat případně co hledat. Jak já to vidím, užili jsme si dost zábavy